Użytkownik TADZIQ Posted June 28, 2018 Użytkownik Share Posted June 28, 2018 Mam Propozycję,by dodać odgłosy po headshot typu wypierdal.... itp Muzykę przed wybuchem bomby Wiecie o co chodzi,jakoś mi się na wspomnienia zebrało i zawsze lubiłem takie coś na serwerkach Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted June 28, 2018 Zasłużony Share Posted June 28, 2018 Muzykę, przed wybuchem bomby można dostać, a te odgłosy headshot na nie. Link to comment
Użytkownik 6IX9INE Posted June 28, 2018 Użytkownik Share Posted June 28, 2018 Jestem za tym co @.::FocuS::. Link to comment
Użytkownik kosmo Posted June 28, 2018 Użytkownik Share Posted June 28, 2018 Muzyka o wybuchu bomby tak a te odgłosy na nie Link to comment
Użytkownik ESSA Posted June 28, 2018 Użytkownik Share Posted June 28, 2018 Co do odgłosów bomy na tak a co do tych headów ujedzie w toku dla mnie obojętnie [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted June 28, 2018 Użytkownik Share Posted June 28, 2018 A ja jestem za obiema propozycjami na tak, tak jak kolega powyżej napisał, również wspominam stare czasy i początki gry w cs, gdzie owe dźwięki miały miejsce na co dzień. Ilekroć odgłosy " Monsterkill" jak i " headshot" miały miejsce to zawsze się patrzało w prawy górny róg kto to na prawdę uczynił. Jak już tak mamy urozmaicone serwer DD2 to czemu by nie dodać i tych odgłosów? Przecież możemy dodać to na próbę! Nikt nie mówi że musi być to na stałe Wprowadziłbym bym na serwerze dane odgłosy pod komendę, kto chce wpisuje komendę a kto nie chce nic nie wpisuje. Bądź wprowadził bym odgłosy i informację, " Jeżeli nie chcesz więcej słyszeć danych odgłosów, to zapraszamy wypowiedzieć się na forum. " Może dajmy próbne 2 tygodnie na to? hmm Link to comment
Użytkownik kosmo Posted June 29, 2018 Użytkownik Share Posted June 29, 2018 Ja jestem już na tak . Link to comment
AdeK Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Może zrobię kolejny DD2 na którym będą takie bajery. W ten paczce nie chce już mieszać i zwiększać rozmiar. Link to comment
Recommended Posts