Jump to content
[CS2] ONLY AWP POSZUKUJE ADMINISTRACJI SERWERA! REKRUTACJA OTWARTA! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[ODRZUCONA] [SKARGA] - bojsiik

Vezovi

Recommended Posts

• Użytkownik

1. Twój nick: Vezovi
2. Nick oskarżonego: bojsiik
3. IP/SID oskarżonego: nie mam 
4. Data i czas zdarzenia:  16.03.2024 ok. 15.30
5. Powód skargi: Przesadny ban
6. Opis sytuacji: 

Dostałem bana za stawianie min na pochylni, gdzie nic takiego nie miało miejsca, stawiałem miny nad i pod pochylnią, gdzie nie ograniczały graczy w żadnej sposób. Można spokojnie było je obejść. Sam regulamin mówi o pochylniach, ale nie ma nic o tym, że nie można stawiać pod i nad pochylnią. Jeśli nawet zahaczyła lekko o pochylnie - czego starałem się unikać, naprawdę jest to aż taki problem?

Wygląda to generalnie na zwyczajny ból dupy, że ktoś zginął przez minę, bo nie patrzy pod nogi.

Czyli OP klasa z awp 1/1, jakieś niewidki itd. jest ok, ale, i tak wyjściowo słaby saper, ma mieć pod górę... Genialne podejście.

Po drugie - nawet żadnego ostrzeżenia nie dostałem, ani powiadomienia, że stawiam miny nieprawidłowo, od razu ban na 30 minut... Serio? Wystarczyło upomnieć, miałbym chociaż szansę na jakieś argumenty.

Cytat

"Całkowity zakaz stawiania min, pułapek, replik w wąskich przejściach, na bombie, BS'ie, drabinkach, pochylniach, schodach, wokół hostów, szybach wentylacyjnych oraz miny/pułapki na minie/pułapce. 
*Miny, pułapki, repliki muszą być postawione tak, aby dało się je obejść bez konieczności :
- użycia skoku
- wymuszania zmiany trasy
- odstęp min od schodów/rampy powinien pozwalać graczowi na swobodne przejście. [Kick / Ban 5 min - 1 dzień]"

7. Dowody (SSy/Demko/): http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2403161516-de_mirage-1710598560-1710599760.zip

Edited by Vezovi
  • Vezovi changed the title to [SKARGA] - bojsiik
  • Strefowicz
14 minut temu, Vezovi napisał(a):

Dostałem bana za stawianie min na pochylni, gdzie nic takiego nie miało miejsca,

20240316153317_1.thumb.jpg.fa70ef683417fc14b2fa60bdad0adbcb.jpg

wut ?

[--- STEAM ---]

-- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ --

[--- COŚ O MNIE ---]

Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki)

Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd.

- Beth Revis, Cienie Ziemi

• Użytkownik

To wymagało bana na 30 minut? Nie można uwagi zwrócić? Ominąć można te minę bardzo łatwo. Tak jak pisałem, robienie tej klasie pod górę, gdzie wcale dobra nie jest...

DeVoX
DeVoX,

3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj".

• Użytkownik

To luca już powinien mieć perma bo on stawia w przejściach i twierdzi, że może być ... skoro da się ominąć a jasno punkt mówi : 

"Całkowity zakaz stawiania min, pułapek, replik w wąskich przejściach"   a on twierdzi można jeżeli się ominie, ogólnie zauważyłem, że Administracja ostatnim czasy ma trochę w dupie wszystko, dopuszczają ludzi ze zmienioną grafiką bo nikt mi nie powie, że pan RapidBoi jest czysty :) oczywiście mi się nie chce bawić w robienie demek rozpisywania itp bo od Tego jest Administracja ... Jeżeli ALC nie ma to serwer leży jeżeli on jest to dostają pov nawet kontrolne ... Jest to smutne bo serwer jest fajny a wiele osób z dnia na dzień przez to odchodzi. 

• Ha ha 1
  • WTF 1
  • xD 1
  • Użytkownik
57 minut temu, HappyTime napisał(a):

To luca już powinien mieć perma bo on stawia w przejściach i twierdzi, że może być ... skoro da się ominąć a jasno punkt mówi : 

"Całkowity zakaz stawiania min, pułapek, replik w wąskich przejściach"   a on twierdzi można jeżeli się ominie, ogólnie zauważyłem, że Administracja ostatnim czasy ma trochę w dupie wszystko, dopuszczają ludzi ze zmienioną grafiką bo nikt mi nie powie, że pan RapidBoi jest czysty :) oczywiście mi się nie chce bawić w robienie demek rozpisywania itp bo od Tego jest Administracja ... Jeżeli ALC nie ma to serwer leży jeżeli on jest to dostają pov nawet kontrolne ... Jest to smutne bo serwer jest fajny a wiele osób z dnia na dzień przez to odchodzi. 

Obejrzyj screen RapidBoi, robisz spam na u@ i myslisz ze jestes super gosc bo piszesz na u@, odpisalem ci widze, a ty kolejne 2 razy piszesz to samo nau@ + jeszcze tekst do mnie "slepy jestes" ... Daj popracować my jestesmy ludzmi nie maszynami.\

Co do miny postawil na pochylni do dostal bana jaki problem. Upomina sie graczy o stawianiu min a i tak robicie swoje.

@ HappyTime zapomnialem cie doinformowac ze Rapid gra pulkownikem gdzie widzi ta klasa niewidki 

Edited by KempoŚŚ
  • Lubię to! 2
  • Użytkownik
15 minut temu, KempoŚŚ napisał(a):

Obejrzyj screen RapidBoi, robisz spam na u@ i myslisz ze jestes super gosc bo piszesz na u@, odpisalem ci widze, a ty kolejne 2 razy piszesz to samo nau@ + jeszcze tekst do mnie "slepy jestes" ... Daj popracować my jestesmy ludzmi nie maszynami.\

Co do miny postawil na pochylni do dostal bana jaki problem. Upomina sie graczy o stawianiu min a i tak robicie swoje.

Po pierwsze to, że mi odpisałeś to ja tego nie widziałem od tego zacznijmy, że po to dostajesz taką funkcję aby ją sprawować godnie i jeżeli napisałem drugi i trzeci raz to znaczy, że nie widziałem Twojej odpowiedzi. Jest to dla mnie dosyć jasne. Po drugie jeżeli uważasz, że rapidboi jest czysty to nie wiem ... oczywiście każdy zaraz będzie twierdzić eeee nie no on jest czysty ale jak ktoś posiedzi na specta przez 20 min to zobaczy jaki on jest czysty. Jak wyjaśnisz fakt, że ja grając majorem nie widzę kogoś kto jest weteranem i porusza się z predkością światła a on widzi ? Jest to dosyć jasne, że nie posiada odpowiedniej grafiki. Oczywiście wiadomo, że nikt się tym nie zainteresuje na poważnie bo serwer ma służyć zabawie jednak jest to słabe tyle chciałem powiedzieć i nie chcę się więcej udzielać na forum bo to zupełnie nie ma sensu. Słowami końca 

"Całkowity zakaz stawiania min, pułapek, replik w wąskich przejściach"   i te haha czy XD czy mojej wypowiedzi pokazuje tylko i wyłącznie jakim jesteś kidoskiem. Jeżeli dajesz minę w domku i mówisz da się ominąć więc mogę ... a jest jasny zakaz dawania min w ciasnych pomieszczeniach no ale tutaj również  mam to w poważaniu :) zwrociłem tylko uwagę a i tak wiem, że będzie ręka rękę myje ...  miłego dnia 

DeVoX
DeVoX,

3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj".

• xD 1
  • VIP
VIP

Zamykam do czasu wyjaśnienia, bo spam robicie!

• DeVoX locked this topic
  • Support CS 1.6 COD MOD 201

@ bojsiik Polecam 5min potem 30min, wiadomo zależy od sytuacji bo można tez upomnieć, ale na 95% graczy to nie działa.
A odrzucam bo czyn popełniony a napisał Vezovi ze nie prawda a jednak widać ze źle stawiał.

SKARGA ODRZUCONA.png

Edited by ALCMDZ
  • Lubię to! 1

CQVB4kB.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]