Użytkownik Bylek Posted March 18, 2024 Użytkownik Share Posted March 18, 2024 1. Twój nick: Bylek 2. Nick oskarżonego: Kempos 3. IP/SID oskarżonego: admin, znajdziecie 4. Data i czas zdarzenia: 15;26, 18.03 5. Powód skargi: Bezsensowne banowanie, marnowanie czasu mojego i UBT bez dowodów 6. Opis sytuacji: Zabiłem kemposa raz czy dwa razy w heda, po czym napisal "zw" i 10 minut poźniej dostaje bana, kiedy dosłownie grałem bardzo przeciętnie, a on cały mnie banuje nie pierwszy raz. Jestem już tym zmęczony, gość nakłamał w podaniu, że potrafi rozpoznywać cheata i rozpisywać demka, a przy tym rozpisywaniu demka to już sam UBT zwraca mu uwagę, żeby nie rozpisywał jak nic na nim nie widać, niech zbierze jakieś konkretne dowody i wtedy zbanuje jak ma pewność, bo to już jest kpina co się dzieję i nie mam zamiaru więcej tracić czasu, sieć serwerów nazywa się strefa skilla, a przez takiego Admina to nie można mieć "skilla", bo będzie banował po 10 razy... 7. Dowody (SSy/Demko/): Próbowałem się jakoś z nim dogadać na PW forum, to wykazał się wyjątkową nienawiścią i brakiem kultury z jego strony, wiadomo nie powinienem wyciągać prywatnych wiadomości do skargi ale być może posłuży jako dowód, że gość mnie rzeczywiście nie lubi i będzie dalej banował bez konkretnych dowodów. 1 1 1 Link to comment
Użytkownik KempoŚŚ Posted March 18, 2024 Użytkownik Share Posted March 18, 2024 Sprawdziłem demko jesteś czysty, nie banuje bez podstaw. Dostałes pova zebym mogł obejrzeć demko jaki w tym problem? I piszesz na mnie skarga za banowanie + wyciagasz prywatne rozmowy. Odpisałem ci szczerze co o tym mysle. Spedzam duzo czasu na spect obserwujac graczy, którzy sa podejrzany o czity. Wyłapuje sie podejrzanych i oglada demko czy gracz faktycznie jest uczciwy. @ Bylek dlugo cie obserwujemy i twoja akcje sa bardzo dziwne, albo jestes taki dobry jak mowisz, albo masz tam wspomagacze celowania. Link to comment
Support CS 1.6 COD MOD 201 ALCMDZ Posted March 26, 2024 Support CS 1.6 COD MOD 201 Share Posted March 26, 2024 (edited) Zapoznaj sie; Edited March 26, 2024 by ALCMDZ Link to comment
Recommended Posts