Użytkownik N_E_W_B_I Posted March 18, 2024 Użytkownik Share Posted March 18, 2024 1. Twój nick: Leonik 2. Nick oskarżonego: @ Shoter @ ALCMDZ 3. IP/SID oskarżonego: nie trzeba bo to właściciel i opiekun 4. Data i czas zdarzenia: 18.03.2024 teraz 5. Powód skargi: Brak zaangażowania w serwer 6. Opis sytuacji: Gram już spory czas tu na serwer i no sobie już rozmawiałem z graczami o tym co się odwala na serwerze częstę nabijanie lvl po nocach misje pisanie do nich lub skargi to olewają tą sprawę dziwnę moim zdaniem jest to ze gracz który gra pare razy na serwerze wbija przez 4 dni 90 lvl a nawet go w dzień nie widać sprawdzam demka i widać że expi po nocach z innym graczem a szanowny opiekun i właściciel po napisaniu prywatnej lub złożeniu skargi napisał ze to jest nie wystarczający dowód jak na demku którym oglądałem z graczami to widać jak gość który gra dobrze dzień wcześniej w noc wbija i nagle staty ma na - wysłałem demka z opisem na priv ale najwidoczniej olewka poleciała moim zdaniem jak tak ma to wyglądać to max 2 tygodnie i gracze którzy grają non stop na codzie to wolą sobie pójść gdzieś indziej niż mają oglądać jak takie coś się dzieje na serwerze też czasem brakuje adminów jak jest admin jest nagle cisza a jak admin sobie pójdzie z serwera to już nie powiem co się dzieje wjazdy na rodziny miny w przejściu wyzwiska przez micro Rozumiem że @ Shoter i @ ALCMDZ ma prywatne życie i czasem go nie ma przy laptopie czy tam komputerze ale jeśli wysyłam dowody demka na priv na którym widać jak sobię expią misje po nocach lub bugują bosy przez auto bh to dostaję wiadomość - (to nie są dowody wystarczające ) ciul tam że wysyłam 3 demka na potwierdzenie ale co tam najlepiej sobie olać sprawę niech sobię wbije większy lvl i odbierze nagrodę a nowi graczę są pomijani w tym bo taki typ bez skilla sobie wyexpi lvl do 90 lvl i będzie bajlando 7. Dowody (SSy/Demko/): @ Shoter i @ ALCMDZ mają demka na priv które wysłałem 1 1 Link to comment
Właściciel CS 1.6 COD MOD 201 Shoter Posted March 18, 2024 Właściciel CS 1.6 COD MOD 201 Share Posted March 18, 2024 Wczoraj wysłałeś mi na PW demko Pauliny i ADAMA, napisałem obfity werdykt po 2h od odczytania. Nie widziałem tam nic nieprawidłowego, nie będę się już rozpisywał drugi raz. Godzine temu faktycznie wysłałeś mi 3 demka, ale godzine temu więc nie olałem sprawy i proszę takich rzeczy tutaj nie mówić Jeśli widzę, że ktoś łamie regulamin to reaguje i banuje, nie trzymam niczyjej strony, nie ma żadnego "kolesiostwa" i nikt nie jest pomijany. 2 Link to comment
Support CS 1.6 COD MOD 201 ALCMDZ Posted March 18, 2024 Support CS 1.6 COD MOD 201 Share Posted March 18, 2024 Cytat a szanowny opiekun i właściciel po napisaniu prywatnej lub złożeniu skargi napisał ze to jest nie wystarczający dowód Wskaż gdzie coś takiego napisałem do Ciebie. (Wrzucasz skargę gdzie 35min wcześniej podsyłasz coś na pw a ja dosłownie chwile temu dopiero otworzyłem Twoja wiadomość.) Dopiero co zgłoszone przez Ciebie 4 osoby zostały ukarane. Masz dział zgłoś gracza i tak jak wcześniej zostanie to sprawdzone a nie że ty wrzucasz mnie do wora bo Shoter Ci coś odpisał, a ja Tobie nic nie odpisalem bo dopiero co przeczytałem wiadomość. 4 Link to comment
Support CS 1.6 COD MOD 201 ALCMDZ Posted March 18, 2024 Support CS 1.6 COD MOD 201 Share Posted March 18, 2024 (edited) Zamykam bo napisales zeby zamknac i ze "sorry" Edited March 18, 2024 by ALCMDZ 2 Link to comment
Recommended Posts