Użytkownik HappyTime Posted March 25, 2024 Użytkownik Share Posted March 25, 2024 1. Twój nick: HappyTime 2. Nick oskarżonego: Biseks 3. IP/SID oskarżonego: nie posiadam 4. Data i czas zdarzenia: 23.03.2024 mniej więcej godzina 17:35 mapa westwood 5. Powód skargi: Obraza rodziny 6. Opis sytuacji: Podczas gdy zapytałem się kto gra saperem gracz biseks odpowiedział Twoj stary. Oczywiście, że mi nie przeszkadza jak jakieś dzieci mi pisze, że jestem zje... czy coś ale rodziny sobie nie pozwolę obrażać Tak niestety dzieje się bardzo często mam nadzieję, że zostaną wyciągnięte odpowiednie konsekwencje. Obraza mnie nie ma problemu za obrazę rodziny powinno być sporo ze względu na to, że jeżeli jednemu drugiego się odpuści to na pewno MAŁY EDIT GDZIE JEST TA WASZA ROZMOWA SKORO BISEKS MÓWIŁ DO CIEBIE ? BO JA WIDZE, ŻE JA ZAPYTAŁEM A ON NAPISAŁ TWOJ STARY A WIĘC NIE BAJKI NA BOK JEŻELI SIĘ MYLĘ WSTAW ROZMOWĘ JEŻELI NIE TO BAJKI NA BOK, MAM NADZIEJĘ, ŻE ADMINISTRACJA TO SPRAWDZI TYLE Z MOJEJ STRONY. się powtórzy a jak taki kozaczek otrzyma 7 dni myślę, że następnym razem się zastanowi zanim obrazi rodziców. 7. Dowody (SSy/Demko/): Poniżej wrzucam ssa myślę, że wystarczy. 2 1 5 Link to comment
Użytkownik Heteroseks Posted March 25, 2024 Użytkownik Share Posted March 25, 2024 (edited) Biseks jedyny trzyma poziom na serwerze, razem z Robertemrs60, 60skarempampam i jose bratinho trzymają fason i chowaja kryptohomoseksualistów do wora Edited March 25, 2024 by Nygus Axel, March 25, 2024 4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem. 1 2 Link to comment
Użytkownik Heteroseks Posted March 25, 2024 Użytkownik Share Posted March 25, 2024 Poza tym nie widać w jakim kontekście Biseks napisał "twój stary" byćmoże rozmawiał z kolegą na czacie pozdro Hana_Montana, March 26, 2024 Zakaz jest pisania posta pod postem, aby dodać nową zawartość należy użyć opcji "edytuj" 1 2 Link to comment
czekotubka Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 (edited) Wiadomość biseksa była skierowana do mnie, a raczej do mojego ojca. Ja nie mam z tym problemu, gdyby mój ojciec był saperem byłbym dumny. Użytkownik zamieszczający ów skargę ewidentnie przejawia braki w ilorazie inteligencji, w związku z czym wnioskuje o przymusowe dyktando z Polskiego i bana na tydzień za bezpodstawne pomówienie mojego brata, BISEKSA. Edited March 25, 2024 by czekotubka Axel, March 25, 2024 4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem. 3 Link to comment
Ciongmen Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 Ewidentnie biseks odpowiedział na komentarz jose, a że są kolegami to nie ma tematu. Zajął bym się bardziej mefedroniarzami, którzy po nocce wracają z magazynu i napierdalają hedy po temacie, jakby nie patrzeć oszukują. Axel, March 25, 2024 4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem. 1 2 Link to comment
Biseks_git Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 (edited) Dokładnie było tak jak napisał jose, z moim bratem rozmawialismy na ts a mnie nie było słychać akurat, pomijając fakt, że za każdym razem jak wchodzę na serwer to mnie wyzywasz, tylko ja się w skargi nie bawie dla dzieci, a raz napisalem co bez kontekstu wyglada jak wyzwisko i od razu placz na forum Edited March 25, 2024 by Biseks_git pojebało mi się bo w emocjach pisze Link to comment
Użytkownik HappyTime Posted March 25, 2024 Author Użytkownik Share Posted March 25, 2024 2 godziny temu, Biseks_git napisał(a): Dokładnie było tak jak napisał jose, z moim bratem rozmawialismy na ts a mnie nie było słychać akurat, pomijając fakt, że za każdym razem jak wchodzę na serwer to mnie wyzywasz, tylko ja się w skargi nie bawie dla dzieci, a raz napisalem co bez kontekstu wyglada jak wyzwisko i od razu placz na forum Chciałbym abyś to udowodnił a nie rzucał pustych słów 1 udowodnij, że to było gdzieś napisane, to co ktoś tam coś powiedział mnie nie obchodzi. Napisałem kto gra saperem po chwili odpowiedziałeś Twoj stary więc raczej wątpie, że to było skierowane do kogoś innego no ale próbuj się wybielić jednak ja nie mam 12 latek abym łykał jak pelikan wiem, że myslisz, że ludzie tu mają IQ 10 no ale muszę Cię zmartwić raczej tak nie jest. 2 Udowodnij, że kiedykolwiek Cię obraziłem masz przeciez zapiski HLTV przecież skoro za każdym razem Cię wyzywam nie będzie to problemem prawda ? Link to comment
Ciongmen Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 Godzinę temu, HappyTime napisał(a): Chciałbym abyś to udowodnił a nie rzucał pustych słów 1 udowodnij, że to było gdzieś napisane, to co ktoś tam coś powiedział mnie nie obchodzi. Napisałem kto gra saperem po chwili odpowiedziałeś Twoj stary więc raczej wątpie, że to było skierowane do kogoś innego no ale próbuj się wybielić jednak ja nie mam 12 latek abym łykał jak pelikan wiem, że myslisz, że ludzie tu mają IQ 10 no ale muszę Cię zmartwić raczej tak nie jest. 2 Udowodnij, że kiedykolwiek Cię obraziłem masz przeciez zapiski HLTV przecież skoro za każdym razem Cię wyzywam nie będzie to problemem prawda ? 1 2 Link to comment
Użytkownik HappyTime Posted March 25, 2024 Author Użytkownik Share Posted March 25, 2024 43 minuty temu, Ciongmen napisał(a): mysle, że to powod do warna bo się nie stosujesz do tego co Axel pisał Link to comment
Użytkownik fOki Posted March 25, 2024 Użytkownik Share Posted March 25, 2024 Witam. Wypowiem sie gdyz troche czasu na serwerze spedzam. Co do danej sytuacji. Uzytkowniku @ Biseks_git jezeli miales jaja tak cwaniakowac gdy nie bylo admina na serwerze to miej rowniez jaja sie do tego przyznac. Nie migaj sie od powiedzenia prawdy. Odpisales celowo i umyslnie do niego w ten sposob. Nie jest to cos co stalo sie pierwszy raz , lecz dosc czesto masz glupie odzywki ( co innego gdy jeden z drugiego zartuje i obaj o tym widza to ok ). Do tego niejednorotnie lamiesz regulamin grajac traperem i stawiasz pułapki na pochylni, schodach, jedna na drugiej oraz czego sam doswiadczylem jak i inni gracze ktoregos wieczora stawiasz umyslnie pulapki na nich w ten sposob ich blokujac i ma to miejsce na malych mapach gdy po chwili przeciwnik jest na respie. Ogolnie zbytnio nie przejawiasz checi grac 4fun na serwerze , bardziej zalezy Ci na psuciu innym gry. Widac tez , ze masz tu swoich zwolennikow o rownie tworczych nickach. Swiadczy to o checi trollowania, przeszkadzania . Oczywiscie decyzja nalezy do osob decyzyjnych , ale moim zdaniem takie osoby sa na serwerze zbedne. Dziekuje 2 4 Link to comment
Support CS 1.6 COD MOD 201 ALCMDZ Posted March 26, 2024 Support CS 1.6 COD MOD 201 Share Posted March 26, 2024 (edited) ZBANOWANY Edited March 26, 2024 by ALCMDZ Link to comment
Recommended Posts