Użytkownik Noriakiii Posted March 31, 2024 Użytkownik Share Posted March 31, 2024 1. Imię: Mateusz 2.Twój nick na serwerze: Desert Eagle | Printstream 3. Aktualny wiek: 21 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): Nie działa 5. W jakich godzinach grasz?: Pon-pt 16-22 Weekendy różnie 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: Kwestia przypomnienia, lecz nie uważam żeby trudne było wpisanie w console css/sm_komenda *** ***, Na obecną chwilę 7 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Byłem wielokrotnie w administracji serwerów Cs:go na nieistniejącym już chyba Placu Zabaw i ostatnio na Kat***.eu jednakże zostałem grzecznie mówiąc wyproszony z posady ponieważ byłem podejrzewany o cheatowanie, bana nie dostałem, rangi mi nie zwrócono więc zrozumiałem że serwer nie warty uwagi, szacunek za szacunek. uważam że mam spore doświadczenie w rozpoznaniu delikwenta używającego wspomagacze ponieważ sam ich kiedyś używałem i to na ponad 50-ciu kontach(liczone na oko😉). Możliwe że dostaniecie rzetelnego, aktywnego, nowego administratora na serwerze OMirage#1, jednak gdy w przyszłości wyjdzie serwer tradycyjny 5v5 to na pewno będzie mi zależało tam pełnić funkcje owego Administratora. Uważam to za hobby, fajnie łączyć przyjemne z pożytecznym. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: 2 ze statusem PRIME: TAK / NIE 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/NiePatrzNaTenLink/ 12. Twój Steam ID: STEAM_0:1:563467233 Link to comment
UBT CS 2 kropka Posted March 31, 2024 UBT CS 2 Share Posted March 31, 2024 zacznijmy od tego ze na serwerze pierwszy raz widzialem cie chyba z 2dni/dzien temu wiec aktywnosc i staz od razu na minus ida wiek podanko i css ladnie na plus na obecna chwile na NIE pograj jeszcze troche i zapoznaj sie z community i wtedy kandyduj 1 Link to comment
Użytkownik RaiQ Posted March 31, 2024 Użytkownik Share Posted March 31, 2024 Często jestem na serwerze i widziałem ci tylko raz, podejżewam że masz z 3 godziny na serwerze max + doświadczenie +wiek - argumenty Jestem na NIE 1 Link to comment
Opiekun CS 2 ONLY MIRAGE Peace Posted March 31, 2024 Opiekun CS 2 ONLY MIRAGE Share Posted March 31, 2024 Witam Znajomość SourceMod + Doświadczenie + Wiek + Argumenty +- Aktywność (?) - Tak samo jak inni, na serwerze widziałem ciebie może raz o ile jeszcze pamięć mnie nie zawodzi. Pograj na serwerze, poznaj ludzi i wtedy spróbuj ponownie. Obecnie na NIE Link to comment
Raku Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 Jesteś na serwerze od niedawna i masz przegrane na nim 6h, pograj trochę dłużej na serwie i próbuj ponownie, na ten moment odrzucam. Link to comment
Recommended Posts