Jump to content
[CS2] ONLY AWP POSZUKUJE ADMINISTRACJI SERWERA! REKRUTACJA OTWARTA! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[ODRZUCONE] [ADMIN OM #1] - Desert Eagle | Printstream

Noriakiii

Recommended Posts

• Użytkownik

1. Imię: Mateusz
2.Twój nick na serwerze: Desert Eagle | Printstream 
3. Aktualny wiek: 21
4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): Nie działa
5. W jakich godzinach grasz?: Pon-pt 16-22 Weekendy różnie
6. Znajomość SourceModa [0/10]?: Kwestia przypomnienia, lecz nie uważam żeby trudne było wpisanie w console css/sm_komenda *** ***, Na obecną chwilę 7 
7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak
8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie
9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Byłem wielokrotnie w administracji serwerów Cs:go na nieistniejącym już chyba Placu Zabaw i ostatnio na Kat***.eu jednakże zostałem grzecznie mówiąc wyproszony z posady ponieważ byłem podejrzewany o cheatowanie, bana nie dostałem, rangi mi nie zwrócono więc zrozumiałem że serwer nie warty uwagi, szacunek za szacunek.
uważam że mam spore doświadczenie w rozpoznaniu delikwenta używającego wspomagacze ponieważ sam ich kiedyś używałem i to na ponad 50-ciu kontach(liczone na oko😉).
Możliwe że dostaniecie rzetelnego, aktywnego, nowego administratora na serwerze OMirage#1, jednak gdy w przyszłości wyjdzie serwer tradycyjny 5v5 to na pewno będzie mi zależało tam pełnić funkcje owego Administratora.
Uważam to za hobby, fajnie łączyć przyjemne z pożytecznym. 
10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: 2 ze statusem PRIME: TAK / NIE 
11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/NiePatrzNaTenLink/
12. Twój Steam ID: STEAM_0:1:563467233

• UBT CS 2

zacznijmy od tego ze na serwerze pierwszy raz widzialem cie chyba z 2dni/dzien temu

wiec aktywnosc i staz od razu na minus ida

wiek podanko i css ladnie na plus

na obecna chwile na NIE pograj jeszcze troche i zapoznaj sie z community i wtedy kandyduj

• Lubię to! 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Użytkownik

Często jestem na serwerze i widziałem ci tylko raz, podejżewam że masz z 3 godziny na serwerze max

+ doświadczenie 

+wiek

- argumenty 

Jestem na NIE

• Lubię to! 1

testowy1.gif.9918c8502c57d755550771ecc69c576b.gif.6ebac85531ee473d689e468d09805c22.gif

• Opiekun CS 2 ONLY MIRAGE

Witam :witam:

Znajomość SourceMod +

Doświadczenie +

Wiek +

Argumenty +-

Aktywność (?) -

Tak samo jak inni, na serwerze widziałem ciebie może raz o ile jeszcze pamięć mnie nie zawodzi. Pograj na serwerze, poznaj ludzi i wtedy spróbuj ponownie. 

Obecnie na NIE :peposhrug:

Jesteś na serwerze od niedawna i masz przegrane na nim 6h, pograj trochę dłużej na serwie i próbuj ponownie, na ten moment odrzucam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]