UBT CS 2 kropka Posted March 31, 2024 UBT CS 2 Share Posted March 31, 2024 1. Imię: Bartek 2.Twój nick na serwerze: retoryk 3. Aktualny wiek: 16 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): nie dizala aktualnie 5. W jakich godzinach grasz?: przewaznie wieczornych lecz w wolny dzien idzie mnie spotkac z rana i popoludniu 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 7/10 musialbym sobie tylko przypomniec bo dawno nie uzywalem 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: tak wielokrotnie 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Adminow jest malo a rekru jest on to stwierdzilem ze zloze, czesto jestem na serwerze a ludzie za przeproszeniem odpierdalaja i maja wyjebane w regulamin, a ze wielokrotnie bylem adminem na tym serwerze to znam regulamin i staram sie go respektowac, jestem znana osoba na serwerze staram sie nie wchodzic w konfikty i rozwiazywac je w sposob spokojny i cenzuralny 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: 2 ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/retoryk/ 12. Twój Steam ID: STEAM_0:0:533470042 1 2 Link to comment
Opiekun CS 2 ONLY MIRAGE Peace Posted March 31, 2024 Opiekun CS 2 ONLY MIRAGE Share Posted March 31, 2024 Witam Panie reto Znajomość SourceMod + Aktywność + Wiek ujdzie, dojrzałość + Doświadczenie + Jeśli nie będzie tak bałwanie, że zrezygnujesz po dwóch tygodniach to jestem jak najbardziej na TAK 1 Link to comment
Użytkownik RaiQ Posted March 31, 2024 Użytkownik Share Posted March 31, 2024 +wiek -doświadczenie +sm Często cie widzę, spoko ziomek JESTEM NA TAK 1 Link to comment
Typer Papaj Posted March 31, 2024 Typer Share Posted March 31, 2024 -/+ wiek +/- doświadczenie + sm + karalność + prime Widzę cie czesto na serwerze i jesteś nawet aktywny więc jestem na TAK 1 Link to comment
Użytkownik mati Posted March 31, 2024 Użytkownik Share Posted March 31, 2024 (edited) dalej jestem na nie, mimo sympatii do Ciebie moze i masz doswiadczenie i w ogole lecz twoje skakanie po rangach jest wrecz zalosne, znowu piszesz kolejne podanie zeby potem rezygnacje napisac dodatkowo jestes na serwerze toksyczny, nie raz jak gralem, to dalo sie to zauwazyc pozdro #edit1 sam piszesz, ze sie wyzywasz z ludzmi ktorych znasz, to teraz zaloz, ze przyjdzie jakis gosc ktorego nikt nie zna, zobaczy, ze admin wyzywa kogos to na forum ze skarga wyladujesz + sam twierdzisz, ze nazywasz ich botami, troche prowokacyjne imo Edited April 1, 2024 by mati 1 1 Link to comment
UBT CS 2 kropka Posted April 1, 2024 Author UBT CS 2 Share Posted April 1, 2024 8 godzin temu, mati napisał(a): dodatkowo jestes na serwerze toksyczny, nie raz jak gralem, to dalo sie to zauwazyc jesli moge wiedziec w jaki sposob jedynie co robie to tam ze znajomymi sie troche powyzywam ale nic wiecej i to z ludzmi ktorych troche juz znam, i to w stylu bociku itp nic wiecej KushhMan, April 1, 2024 4.10 Zakaz wypowiadania się w swoich podaniach. Jeżeli autor podania się wypowie, zostanie upomniany. Gdy upomnienie okaże się niewystarczające użytkownik dostanie ostrzeżenie. 1 Link to comment
Raku Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 W dniu 31.03.2024 o 21:37, retoryk napisał(a): jestem znana osoba na serwerze staram sie nie wchodzic w konfikty i rozwiazywac je w sposob spokojny i cenzuralny No właśnie wobec tego mam wątpliwości bo sam byłem świadkiem mniejszych prowokacji z twojej strony, jednak oprócz tego to nie mam za bardzo do czego się przyczepić. Przyjmuję na OKRES PRÓBNY, zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale. 1 1 Link to comment
Recommended Posts