Moderator Krzysiek Posted April 19 Moderator Moderator Share Posted April 19 (edited) Ilość różnic do odnalezienia: 11! Wszystkie informacje oraz zasady znajdziecie tutaj: [- INFORMACJE & REGULAMIN -] Przypominam o najważniejszych zasadach: - ZAKAZ EDYCJI POSTÓW - ODPOWIADAMY RAZ NA 1H, BĄDŹ GDY PO NASZEJ ODPOWIEDZI POJAWIĄ SIĘ DWIE INNE - ZAKAZ PODAWANIA RÓŻNIC, KTÓRE JUŻ ZOSTAŁY WYMIENIONE! Zapraszam do zabawy i życzę wam powodzenia! Tym razem obrazek skrywa aż 11 różnic! Dla ułatwienia podczas odpowiadania: ONA = TESSA ON = HARDIN Odnalezione różnice postaram się w miarę możliwości wypisywać poniżej Brak tytułu ksiązki u Hardina Brak tatuażu na dłoni Hardina Brak tekstu w książce Tessy Brak tekstu w książce Hardina Brak zapalniczki/kluczy na frendzlu Hardina Brak palca u dłoni Tessy Brak kieszeni w kurtce hardina Brak guzika w kurtce hardina Brak listwy za hardinem Brak rzęsy u Tessy Brak pierścionka na placu hardina Edited April 19 by BAD ENGLISH Link to comment
Moderator Przyjaciel <3 Posted April 19 Moderator Moderator Share Posted April 19 nie ma tytułu książki po lewej Krzysiek, April 19 Podaj konkretniej o którą chodzi, gdyż są dwie, i o które napisy dokładniej chodzi Zezwalam na edycje. Krzysiek, April 19 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 farbek. 1 Link to comment
Strefowicz bojsiik Posted April 19 Strefowicz Share Posted April 19 (edited) Napisy na książce Tatuaż na dłoni Edited April 19 by bojsiik Krzysiek, April 19 Podaj konkretniej o którą chodzi, gdyż są dwie, i o które napisy dokładniej chodzi Zezwalam na edycje. Krzysiek, April 19 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 farbek. 1 [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Link to comment
okSio Posted April 19 Share Posted April 19 nie ma napisów na książce którą trzyma dziewczyna Krzysiek, April 19 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 farbek. 1 Link to comment
Moderator Przyjaciel <3 Posted April 19 Moderator Moderator Share Posted April 19 U Hardina w środku książki nie ma napisów Krzysiek, April 19 (edited) Gratulacje, na twoje konto trafia 15 farbek. Edited April 19 by Krzysiek 1 Link to comment
Strefowicz bojsiik Posted April 19 Strefowicz Share Posted April 19 Na spodniach hardina niema Zapalniczki czy co to jest ? xd Krzysiek, April 19 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 farbek. Sam nie wiem co to xD Wydawało mi się, że klucze 1 [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Link to comment
okSio Posted April 19 Share Posted April 19 Krzysiek, April 19 Niestety nie, to nie jest różnica xD 1 Link to comment
Moderator Przyjaciel <3 Posted April 19 Moderator Moderator Share Posted April 19 Brak palca Tessy na książce Krzysiek, April 19 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 farbek. 1 Link to comment
Strefowicz bojsiik Posted April 19 Strefowicz Share Posted April 19 Kieszeń u kurtki hardina Krzysiek, April 19 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 farbek. 1 [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Link to comment
okSio Posted April 19 Share Posted April 19 Krzysiek, April 19 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 farbek. Link to comment
Moderator Przyjaciel <3 Posted April 19 Moderator Moderator Share Posted April 19 Krzysiek, April 19 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 farbek. 1 Link to comment
Strefowicz bojsiik Posted April 19 Strefowicz Share Posted April 19 brak rzesy u tessy Krzysiek, April 19 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 farbek. 1 [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Link to comment
okSio Posted April 19 Share Posted April 19 Krzysiek, April 19 Gratulacje, na twoje konto trafia 15 farbek. 1 Link to comment
Moderator Krzysiek Posted April 19 Moderator Author Moderator Share Posted April 19 Runda 3 zakończona, gratulacje dla każdego kto odnalazł różnice @ bojsiik & @ Przyjaciel <3 odnaleźli po 4 różnice, tym samym zarobili po 60 farbek + 5 za największą ilość odnalezionych różnic. @ okSio odnalazł 3 różnice i zarobił 45 farbek Gratulacje jeszcze raz 3 Link to comment
Recommended Posts