Użytkownik Borson Posted April 20 Użytkownik Share Posted April 20 1. Imię: Michał 2.Twój nick na serwerze: Borson 3. Aktualny wiek: 16 4. Czas spędzony na serwerze (Link do statystyk (link): https://tsarvar.com/player444713-Borson zle pokazuje, bo mialem juz ponad 20 5. W jakich godzinach grasz?: roznie 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 7 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Nie, bo bylem za mlody zeby mnie przyjeli ale podania juz pisalem 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Jestem kompetentna i zaangazowana osoba, ktora co by nie robila stara sie robic to najlepiej, wydaje mi sie ze jestem raczej lubiana osoba na serwerze, bo potrafie grac i jestem spokojny. Czesto jestem na serwerze, w zasadzie to raczej codziennie, a jak gram to dosyc dlugo. Bardzo czesto trafiam na godziny w ktorych nie ma zadnego admina (bo adminow zbyt wielu nie ma), a sa cheaterzy. Co prawda na tym koncie mam nie cale 2k godzin, ale z latwoscia odrozniam cheaterow od dobrych graczy. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: 2 ze statusem PRIME: TAK / NIE TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Borek76561198887423042/ 12. Twój Steam ID: 76561198887423042 1 Link to comment
Stały Bywalec kropka Posted April 20 Stały Bywalec Share Posted April 20 +aktywnosc +wiek +cs# +bezkonflikowtosc Jedyny minus to twoj glos ktory brzmi jakby nie mial mutacji(albo mi sie tylko tak wydawalo) ale to chyba nie stoi na przeskodze NA TAK 1 Link to comment
Admin CS 2 ONLY MIRAGE PeaceKeeper Posted April 20 Admin CS 2 ONLY MIRAGE Share Posted April 20 Witam Borson + Znajomość SourceModa +aktywność +bezkonfliktowość +- wiek Często ciebie widuje na serwerze i żadnego problemu z tobą nie było, jestem jak najbardziej na TAK 1 Link to comment
Użytkownik Sopatr Posted April 22 Użytkownik Share Posted April 22 (edited) + Znajomość SourceModa +aktywność +dobry ziut +- wiek No mój miś cn na tak Edited April 22 by Sopatr Link to comment
Raku Posted April 22 Share Posted April 22 Przyjmuję, zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale. Link to comment
Recommended Posts