Użytkownik Dvrs Posted April 27 Użytkownik Share Posted April 27 (edited) Twój nick: Dvrs Jaki błąd znalazłeś?: Autobalans nie działa lub działa jak chce i kiedy chce. W momencie w którym jest 1ct i 4/5 terro po przejsciu do ct na początku rnd nie ma możliwość odrodzenia lecz jeśli przejdziemy ponownie do TT to od razu się odradzamy. VIP nie ma granatów na serwerze podczas żadnej rundy. Po wpisaniu ! na czacie odpala się menu dobierania skina. To menu również działa jak chce lecz po wybraniu jakiegokolwiek skina z automatu tracimy wszystkie bronie jak i "ręce". Dopiero po podniesieniu jakiejkolwiek broni leżącej na mapie ręce nam powracają. Gracz również może nabijać sobie punkty poprzez wygrywanie rundy. Jeśli załóżmy jestem sam na serwerze to czy to po tt ( plantują bombę ) czy to po ct ( po prostu czekajac aż skończy się rnd ) jestem w stanie zdobywać punkty przez właśnie albo planta albo przeczekanie rundy. Fajnie gdyby na serwerze pojawiła się blokada dzięki której punkty będą naliczane dopiero od 3 graczy. Screenshot/Nagranie: Mapka z 14:20 ( trzeba oglądnąć demko lub po prostu zapytać graczy ) Edited April 27 by Dvrs Link to comment
Head Admin Anox Posted April 28 Head-Admin Head Admin Share Posted April 28 - autobalance nie działa już z 2tyg bo został wyrzucony. 21 godzin temu, Dvrs napisał(a): Po wpisaniu ! na czacie odpala się menu dobierania skina. To menu również działa jak chce lecz po wybraniu jakiegokolwiek skina z automatu tracimy wszystkie bronie jak i "ręce". Dopiero po podniesieniu jakiejkolwiek broni leżącej na mapie ręce nam powracają. - naprawione ! 21 godzin temu, Dvrs napisał(a): Gracz również może nabijać sobie punkty poprzez wygrywanie rundy. Jeśli załóżmy jestem sam na serwerze to czy to po tt ( plantują bombę ) czy to po ct ( po prostu czekajac aż skończy się rnd ) jestem w stanie zdobywać punkty przez właśnie albo planta albo przeczekanie rundy. Fajnie gdyby na serwerze pojawiła się blokada dzięki której punkty będą naliczane dopiero od 3 graczy. - zmienione od 2graczy 21 godzin temu, Dvrs napisał(a): VIP nie ma granatów na serwerze podczas żadnej rundy. - Naprawione Link to comment
Recommended Posts