Użytkownik KudlaczeQ Posted June 30, 2018 Użytkownik Share Posted June 30, 2018 (edited) Czesc. Dołączam tutaj do forum jako zwykły użytkownik, który nikogo nie zna i ma zamiar tutaj spędzić jak najwiecej czasu i na serwerach i na forum.Przedstawię się wiec, mam na imię Mariusz i mam 17 lat. Urodziłem się w Krakowie, jednak z powodu rozwodu rodziców przez 10 lat mieszkałem w mieście Płock. Aktualnie mieszkam w Krakowie, a w Płocku bywam bardzo często bo zawsze kiedy mam ferie czy tez wakacje.Chodzę do szkoły branżowej, właśnie idę do klasy drugiej. Interesuje się sportem, trenuje sztuki walki a dokładnie boks, MMA oraz kickboxing.Od czasu do czasu lubię pograć w piłkę nożną.Jestem osoba która nie lubi kłótni, ale lubi sie pośmiać i powygłupiać.Spotkacie mnie na serwerze Jailbreak, DD2 oraz TeamSpeak3.Myśle ze mnie polubicie i poznacie, i gdy wejdę na jakiś serwer przywitacie mnie słowami „Siema KudlaczeQ”. Do zobaczenia! Edited June 30, 2018 by KudlaczeQ Link to comment
Użytkownik Team Alko | Hluda Posted June 30, 2018 Użytkownik Share Posted June 30, 2018 elo Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted June 30, 2018 Użytkowniczka Share Posted June 30, 2018 Hejka, zapraszam na only awp 1 Link to comment
Recommended Posts