Admin CS 2 ONLY MIRAGE MR.BUTTER Posted January 4 Admin CS 2 ONLY MIRAGE Share Posted January 4 1. Twój nick: MR.BUTTER 2. Co chcesz zmienić: chciałbym usunąc darmowe bronie z vipa i zostawić tylko to co miał stary vip czyli: double jump,zestaw granatów, kevlar. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: od wprowadzenia tej opcji gra stała się nudna ludzie nie dbają o ekonomie i nie plantują paki i rzadko chodzą na inne miejscowki niz mid i site a, mało kto nie pushuje lub gra nieagresywnie bo wie . że i tak w nexcie będzie darmowe wyposażenie, przez te darmowe bronie zrobiła się szybka strzelanka która trwa max minute 4. Link do pluginu (opcjonalnie): 2 Link to comment
Head Admin Anox Posted January 6 Head-Admin Head Admin Share Posted January 6 @ Opiekun CS 2 ONLY MIRAGE #1 1 Link to comment
URLOP KENDLY Posted January 6 URLOP Share Posted January 6 Cześć Ja z MR.BUTTER wymyśliliśmy ten pomysł jestem za tym żeby stary vip wrócił. Teraz ten serwer jest trochę strzelanką a nie meczem turniejowy. Link to comment
Admin CS 2 ONLY MIRAGE Rumcajso Posted January 6 Admin CS 2 ONLY MIRAGE Share Posted January 6 Według mnie taka zmiana mogłaby zwiększyć rywalizację i skupić graczy na bardziej strategicznych aspektach gry, zamiast tylko na bezmyślnym strzelaniu i szybkich rundach. Jak najbardziej jestem za! 1 Link to comment
Opiekun CS 2 ONLY MIRAGE Peace Posted January 6 Opiekun CS 2 ONLY MIRAGE Share Posted January 6 Jestem za, za szybkie te rundy 1 Link to comment
UBT CS 2 kropka Posted January 6 UBT CS 2 Share Posted January 6 zdecydowanie na tak, ciezko sie gra odkad jest ten nowy 1 Link to comment
Recommended Posts