Użytkownik Vixo Posted July 1, 2018 Użytkownik Share Posted July 1, 2018 Witajcie, zacznę od tego iż na serwerze strasznie skacze "choke" nawet do 100. Choke to niezwrócony pakiet przez serwer, więc nie ma mowy aby była to wina komputera Przez to są lagi, jak dla mnie strasznie to zniechęca do gry Drugą propozycję składam aby usunąć rangi gdyż one i tak się bugują bo co mapę mam od nowa. Uwierzcie mi że usunięcie całkowite tego pluginu zwiększy jakość gry gdyż jest on jednym słowem zepsuty Nie chcę tutaj robić jakiegoś szantażu czy coś, ale jak zostanie to ogarnięte to zwołam tu kilku stałych graczy jak i bywalców na forum, jak to robiłem na innych sieciach 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted July 1, 2018 cannabis Share Posted July 1, 2018 Podpisuję się pod tym. Link to comment
Użytkownik Vixo Posted July 1, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 1, 2018 (edited) Widzę że nie ma możliwości edytowania a zapomniałem dopisać, również plugin antyflesz jest zepsuty bo znikają modele, wnoszę aby ten plugin został całkowicie usunięty, taki urok gry że ktoś może Cie oślepić więc jest to zbędne Jeżeli ktoś to będzie robił specjalnie to jest od tego administracja. Mniej pluginów większa jakość gry @AdeK Myślę że powinieneś się nad tym mocno zastanowić i działać nie ma na co czekać Edited July 1, 2018 by Vixo Link to comment
Magik ! Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 (edited) Rzeczywiście te rangi nie działają poprawnie miałem Gold Nowa 2 a teraz mam Silver 1 myślę że ten plugin można usunąć , co do antyflesza jest mi to obojętne mam wgrane swoje modele broni Edited July 1, 2018 by Magik ! Link to comment
cannabis 0101 Posted July 1, 2018 cannabis Share Posted July 1, 2018 6 minut temu, Magik ! napisał: Rzeczywiście te rangi nie działają poprawnie miałem Gold Nowa 2 a teraz mam Silver 1 myślę że ten plugin można usunąć , co do antyflesza jest mi to obojętne mam wgrane swoje modele broni Ale tu nie chodzi o modele broni itd tylko o to że jak dostajesz flesza od swojego to znikają wszystkie modele graczy na czas tego działania Link to comment
AdeK Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 choke w cs 1.6 nie ma aż tak znacznego wpływu na grę. Można w takiej sytuacji obniżyć ustawienia rate, jednak wtedy jakość gry może się pogorszyć... Link to comment
Deva Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 Plugin na rangi bierze pod uwagę całkowitą ilość zabójstw i do danej liczby dostosowuje rangę. Jeżeli faktycznie się usuwają rangi co mapę/wbicie na serwer to coś nie tak z zapisywaniem statystyk na serwerze. Link to comment
Użytkownik Vixo Posted July 1, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 1, 2018 @Deva Ty mi nie musisz mówić co to za plugin o to nie pytałem bo wiem, tylko że on jest zepsuty i trzeba go usunąć z serwera bo jest zbędny. Link to comment
Deva Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 @Vixo Nie muszę, ale chce bo jednak trzeba ci wytłumaczyć działanie pluginu skoro jesteś przekonany, że jest błędny To co wyżej napisałem to tylko powinno Cię utrzymać w stwierdzeniu , że nie jest to wina pluginu na rangi Link to comment
Użytkownik Vixo Posted July 2, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 2, 2018 (edited) Tak więc temat tak będzie stał i nie będzie żadnej konkretnej odpowiedzi? bo nie bardzo wiem na czym stoję, i czy to co opisałem wyżej zostanie zrobione a nie ukrywam że interesuje mnie czy zrobisz coś z tym czy zostanie tak jak jest czy szukać innego serwera dd2. @AdeK@Deva Edited July 2, 2018 by Vixo Link to comment
AdeK Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 @Vixo Sprawdź ustawienia CS iż tak jak pisałem "choke w cs 1.6 nie ma aż tak znacznego wpływu na grę. Można w takiej sytuacji obniżyć ustawienia rate, jednak wtedy jakość gry może się pogorszyć..." Bo mi się gra dobrze bez lagów.. Link to comment
Użytkownik Vixo Posted July 2, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 2, 2018 (edited) Dlaczego na ponad połowie serwerów na jakich grałem only dd2 jest stabilne choke 0? Nie tylko mi to przeszkadza, a rate nie mam zamiaru zmieniać z 25000 bo na innym się źle gra Pytałem jeszcze co będzie z tym antyfleszem? co znikają modele, rangami? które co mapę naliczają się od nowa i są zbędne? To wszystko psuje grę niestety Czyli nie zamierzasz wywalić tych dwóch rzeczy? @AdeK Edited July 2, 2018 by Vixo Link to comment
Użytkownik Vixo Posted July 2, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 2, 2018 49 minut temu, NoLiFeR napisał: 1. Choke raczej spowodowany jest przez serwer, ale nie jest to pewnik. Niesprawna może być również infrastruktura sieciowa przez którą przepływają pakiety zwrotne, a to nie musi być zależne od serwera. (zmniejszaj cl_updaterate ) 2. Antyflash działa tak celowo, aby nie dochodziło do sytuacji, że wrzucasz flasha gdy twoi strzelają się z wrogami. Są rzecz jasna pluginy bez tego dodatku, ale jest on w celu zapewnienia większego poziomu fair-play. Proponuję zamianę na plugin, który informuje nas kto jest oślepiającym, jeżeli jest on w naszym teamie 3. Rangi nabijają się w zależności od pluginu, musiałbym zobaczyć plugin i ewentualnie budowę csstats aby coś tutaj orzekać Jeżeli gracz z mojej drużyny rzuci flesza i znikają wtedy modele przeciwników to gdzie tu logika? Albo on jest popsuty (plugin) a jeżeli ma działać tak jak działa to jest to jakiś nonsens... Rangi nabijają się w zależności od pluginu? To jest chyba jasne więc nic mądrego nie napisałeś, no ale miło że chociaż są osoby które się tym interesują Link to comment
Użytkownik Vixo Posted July 3, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 3, 2018 Do zamknięcia, zmieniłem sieć Link to comment
Recommended Posts