Użytkownik KudlaczeQ Posted July 1, 2018 Użytkownik Share Posted July 1, 2018 Wzór: Nick: KudlaczeQ Wiek: Mam 17 lat. Doświadczenie: Posiadałem swój serwer JailBreak, przez około 2/3 miesiące serwer posiadał cały czas 20/25 osób na serwerze. Jednak z powodu braku dalszych środków finansowych byłem zmuszony do sprzedania serwera. Znajomośc amxmodmenu[0/10]: 8/10 [steam/Non Steam]: Steam Ile dziennie spędzisz czasu na serwerze: Gram niedługi czas na serwerze, jednak od 1 do 2/3 h jestem w stanie na dzień poswiecic czasu. Składka miesięczna 11.07zł sms | 10zł Psc, Przelew[Tak/Nie]: Do ugadania. Przeszedłeś mutacje[Tak/Nie]: Tak Posiadasz mikrofon[Tak/Nie]: Tak Znajomość regulaminu[Tak:Nie]: Tak 2 Link to comment
Użytkownik skolopendomorf Posted July 1, 2018 Użytkownik Share Posted July 1, 2018 jestem na tak: +zna regulamin +wiek +steam +mikrofon +amx +doświadczenie tylko składka i bedzie git 1 Link to comment
Użytkownik Kasztan Posted July 1, 2018 Użytkownik Share Posted July 1, 2018 Jasne ze tak: + doswiadczony, + amx, + mikro, + wiek itp. 1 Link to comment
Guest Kamilek Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 Jestem na tak +Wiek +Doświadczenie +Steam Link to comment
Użytkownik damianss Posted July 1, 2018 Użytkownik Share Posted July 1, 2018 jestem na tak: +Regulamin +wiek +mikrofon +Ogarnia amx +doświadczenie +Miła osoba Link to comment
Użytkownik Anonymuss Posted July 3, 2018 Użytkownik Share Posted July 3, 2018 Przyjmuje na okres próbny. Zgłoś się do mnie lub do @chomik na PW. Link to comment
Recommended Posts