Użytkownik skolopendomorf Posted July 3, 2018 Użytkownik Share Posted July 3, 2018 Zauważyłem, że administracja mało gra na serwerze dlatego ustaliłem z właścicielem, że każdy admin ma przegrać 10godzin i 30 minut w ciągu tygodnia, czyli 1 godzina i 30 minut dziennie w przeciwnym razie zostanie odebrana ranga admina.Godziny będą sprawdzane co sobotę. 1 1 Link to comment
Użytkownik K0L0S Posted July 3, 2018 Użytkownik Share Posted July 3, 2018 Z tego co widzę to Ty masz Admina a nie Opiekuna. Takimi rzeczami powinni się właśnie zajmować Właściciele albo Opiekuni. W ciągu tygodnia 10 godzin i 30 minut? Są wakacje, ludzie nie będą Ci siedzieć cały dzień przed kompem. Myślę, że 7/8 godzin tygodniowo powinno wystarczyć Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 3, 2018 Zasłużony Share Posted July 3, 2018 10h tygodniowo? Nie każdy ma czas codziennie grać, są wakacje. Znajomi/Praca/rodzinna i różne obowiązki domowe. Dlatego bym proponował 6h tygodniowo. 360minut. Jeśli dany admin nie przegra wymaganego czasu to nie dostaje odrazu degradację tylko ostrzeżenie 3 takie ostrzezenia to dopiero degradacja. I powinno być coś takiego na wszystkich serwerach i co tydzień w niedziele Opiekun by sprawdzał GT swoich adminow i zapisywał w dziale odpowiednim który by był na to stworzony Link to comment
Użytkownik RewiZor Posted July 3, 2018 Użytkownik Share Posted July 3, 2018 (edited) Na serwerze jestem codziennie... Staram się spędzać na nim min. 2h dziennie :V. To, że nie udzielam się często na forum, nie oznacza, że Mnie nie ma. Edited July 3, 2018 by RewiZor [align=center]Nie umiem ustawić zdjęcia jako sygnature [/align] Link to comment
Recommended Posts