Użytkownik Wilczek Posted July 3, 2018 Użytkownik Share Posted July 3, 2018 Nick:Wilk :) Wiek:15 Mutacja:jeszcze nie :D Mikro:tak Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Wilk %3A)/54.36.186.16:27185/ Znajomość amxx (0-10): 9/10 Steam / Nonsteam: Wersja Steamow'a Dlaczego Ty? Ponieważ jest to nowy serwer a na takich najczęściej grasują haxy lub ponieważ ogarniam csgo mody a pomógłbym takim nowym graczą którzy zaczynają z csgomodem Czy spełniasz wymagania i znasz regulamin serwera? raczej tak Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 3, 2018 Użytkownik Share Posted July 3, 2018 (edited) Niestety ale jestem neutral.. dał bym ci szansę ze względu na fakt że nowy serwer i brak adminów. Lecz: - Wiek - Brak mutacji. - Admin na innym serwerze, konkurencji. * " Znajomość amxx 9/10* - wybacz ale bardzo interesujące i ciekawe czy aby na pewno? - Forum, jesteś nowym użytkownikiem, posiadasz na forum raptem 30 min. Nawet nie raczyłeś się przywitać w danym do tego dziale. - Brak jakiejkolwiek znajomości z kimś na forum Nwm tak jak napisałem powyżej, bardziej jestem na minus niż na plus. Edited July 3, 2018 by |K4|Bum Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 3, 2018 Zasłużony Share Posted July 3, 2018 Na okres próbny: + składka + brak adminow - brak mutacji - forum - link do GT mi nie działa... Link to comment
Recommended Posts