Użytkownik B@RyŁa Posted July 4, 2018 Użytkownik Share Posted July 4, 2018 Nick: B@RyLa Wiek: n/a Czas spędzony na serwerze (link do GT): Jestem często szczególnie wieczorami. Doświadczenie z amxx[1-10]: 10 Mikrofon[Tak/Nie]: Tak Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: Jeden wyjątek można zrobić Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Link to comment
Użytkownik K0L0S Posted July 4, 2018 Użytkownik Share Posted July 4, 2018 Jestem na Nie : - Nie podałeś wieku - Nie podałeś GT - Składka "Chcesz wyjątek, ponieważ jesteś Właścicielem Serwera?" - Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie? Dużo się rozpisałeś Podanie widać pisane na odpierd*ł. Link to comment
Magik ! Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Na chwilę obecną jestem na NIE czemu takie podanie napisałeś ? mogłeś się bardziej postarać ,nie wypełniłeś kilku punktów + amxx też wątpię że znasz na 10 (potrafisz napisać samodzielnie plugin ? ) chociaż jest jeden "+" widzę cię bardzo często na serwerze więc GT napewno masz dobre Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 4, 2018 Zasłużony Share Posted July 4, 2018 Na Nie: Podanie byle jakie. - nie podałeś wieku - składka - nie wiesz chyba co to GT bo link nie podany. - nawet nie podałeś żadnego argumentu dlaczego mają wybrać akurat Ciebie. Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 7, 2018 Użytkownik Share Posted July 7, 2018 Jeżeli naprawdę chcesz posiadać admina na tym serwerze to napisz podanie poprawnie. ODRZUCAM Link to comment
Recommended Posts