Magik ! Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Witam mam również propozycję aby zmienić na DD2 najlepszy gracz rundy (można to ustawić w Hud'zie) - na chwilę obecną jest na Say'u i dodać za to jaka piosenka teraz gra (na koniec rundy) w Say'u ,ponieważ dużo ludzi się pyta co to za piosenka teraz leci . Można też dodać odsłuchaj utwory TT lub CT tutaj podaje link do pluginu ---> https://amxx.pl/topic/102962-roundsound/ Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 4, 2018 Zasłużony Share Posted July 4, 2018 Dobry pomysł jestem za. Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 4, 2018 Użytkownik Share Posted July 4, 2018 Również jestem za. Wprowadził bym też czasoumilacz przy ładowaniu się na serwer Link to comment
Magik ! Posted July 4, 2018 Author Share Posted July 4, 2018 No tak tylko zapomniałem że to jest serwer z pukawki i dodatkowe pluginy obciążają serwer dramatycznie Boże jak ja nienawidzę tej pukawki zmiencie hosting na 1s1k przy okazji Link to comment
Użytkownik K0L0S Posted July 4, 2018 Użytkownik Share Posted July 4, 2018 Czyli chodzi Ci o dodanie komendy /last Co do najlepszego gracza też jestem na Tak. Link to comment
Magik ! Posted July 4, 2018 Author Share Posted July 4, 2018 Przed chwilą, K0L0S napisał: Czyli chodzi Ci o dodanie komendy /last Co do najlepszego gracza też jestem na Tak. Tzn też by mogło być ,ale mi chodzi o to żeby samo od siebie na koniec rundy wyświetlało się na say'u - teraz gramy : (Nazwa piosenki) albo ewentualnie przerobić /rs (dotychczas jest to resetowanie statystyk) i wyskoczy ci odsłuchaj utwory TT bądz CT Link to comment
Użytkownik K0L0S Posted July 4, 2018 Użytkownik Share Posted July 4, 2018 1 minutę temu, Magik ! napisał: Tzn też by mogło być ,ale mi chodzi o to żeby samo od siebie na koniec rundy wyświetlało się na say'u - teraz gramy : (Nazwa piosenki) albo ewentualnie przerobić /rs (dotychczas jest to resetowanie statystyk) i wyskoczy ci odsłuchaj utwory TT bądz CT W sumie może być to i to, ale też jest od tego konsola, by sobie sprawdzić jaka piosenka leciała. Mój błąd Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 4, 2018 Zasłużony Share Posted July 4, 2018 @AdeK @Kamilek Podejmijcie decyzję. Chwilowo zamykam Link to comment
Recommended Posts