Użytkownik |K4|Bum Posted July 4, 2018 Użytkownik Share Posted July 4, 2018 Siemanko, mam propozycję dodania nowej rangi na forum mianowicie "Donator". Mamy na forum Post/Temat/Informację na prośbę właściciela w sprawię "donejtów", Jeżeli chcecie/chcemy aby takowa sytuacja miała miejsce to wprowadziłbym coś w zamian tak aby jednak zachęcało użytkowników na te donejty, Poniżej przedstawię swoje sugestie ( Oczywiście tak jak napisałem to tylko moje zdanie ). Tak więc: 20 zł - Vip na 3 miesiące na danym serwerze. 30 zł - Svip na 3 miesiące na danym serwerze. 40 zł - Ranga Donator + vip na 3 miesiące, na danym serwerze. 50 zł - Ranga donator + Svip na 3 miesiące, na danym serwerze. Co wy na to? Chciałbym was trochę odciążyć gdyż co prawda posiadacie pełno pracy nad siecią więc myślę nad wprowadzeniem rangi " Administrator Fanpage". Co za tym idzie, miała by to osoba która angażowała by się i poświęcała w życiu sieci i prowadziła nasz " fanpejdż" na Facebook'u, na Steam, i gdzie kol-wiek jeszcze tak aby miała robić to co należy. Czyli dbać o nasz wizerunek i ład,na każdej naszej " Wizytówce" - Jedyny warunek, musi go posiadać osoba odpowiedzialna. Ogólnie to mam jeszcze parę pomysłów, ale to innym razem, gdyż muszę zobaczyć czy to powyżej wypali Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 4, 2018 Zasłużony Share Posted July 4, 2018 Ranga Donator to forum. A vip na serwerze to całkiem coś innego. Bez sensu za taką kwotę. Vip na miesiąc kosztuje coś koło 11zl na serwerze. A Donator jest za donate 50zl (tak jak chyba wszędzie) Jest taka ranga jak "Redaktor Fanpage" http://strefaskilla.pl/forum/107-redaktor-fanpange-on/ To co napisałeś jest bez sensu... Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 4, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 4, 2018 (edited) 13 minut temu, .::FocuS::. napisał: Ranga Donator to forum. A vip na serwerze to całkiem coś innego. Bez sensu za taką kwotę. Vip na miesiąc kosztuje coś koło 11zl na serwerze. A Donator jest za donate 50zl (tak jak chyba wszędzie) Jest taka ranga jak "Redaktor Fanpage" http://strefaskilla.pl/forum/107-redaktor-fanpange-on/ To co napisałeś jest bez sensu... Wybacz ale jakoś nie zagłębiałem się w poszukiwaniu " Redaktora fanpage" gdyż stwierdziłem że nie ma takowej rangi w legendzie na główniej stronie forum to nie ma nigdzie :"d. Kolejna sprawa to tak jak napisałeś, donator a vip to co innego więc dajmy coś donatorom w " zamian". 11zł vip kosztuje na serwerze tak jak napisałeś, a mi chodzi o to że jak dasz donejta 30 zł to dajmy na to 3 miesiące vipa ( i tak gracze mają 3 złote zysku) , tak jak napisałeś nie mylmy pojęć ... @.::FocuS::. Nie chce robić spamu więc cytuje: Cyt. "Donate jak sama nazwa mówi jest to ofiarowanie darowizny... Bezinteresowna pomoc... Co racja w legendzie rangi nie ma, lecz dział w którym składa się podanie na stanowisko jest. Wiec jak masz chęci to zapraszam do złożenia tam podania. A po prostu vip jest to dodatek do gry, kupują go gracze którzy chcą jakoś ułatwić/polepszyć rozgrywkę na serwerze" Ja rozumiem o co ci chodzi, ale powiedzmy sobie szczerze, dałbyś w darowiźnie 50zł nie dostając nic w zamian? Wiedząc że za parę dni ślad po tym minie i nawet nikt nie będzie wiedział że wspomogłeś sieć, a ty nie będziesz miał jakiej kol-wiek korzyści? Edited July 4, 2018 by |K4|Bum Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 4, 2018 Zasłużony Share Posted July 4, 2018 @|K4|Bum Donate jak sama nazwa mówi jest to ofiarowanie darowizny... Bezinteresowna pomoc... Co racja w legendzie rangi nie ma, lecz dział w którym składa się podanie na stanowisko jest. Wiec jak masz chęci to zapraszam do złożenia tam podania. A po prostu vip jest to dodatek do gry, kupują go gracze którzy chcą jakoś ułatwić/polepszyć rozgrywkę na serwerze Link to comment
Recommended Posts