Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty]Propozycje.

|K4|Bum

Recommended Posts

• Użytkownik

Siemanko, mam propozycję dodania nowej rangi na forum mianowicie "Donator". 
Mamy na forum Post/Temat/Informację na prośbę właściciela w sprawię "donejtów", Jeżeli chcecie/chcemy aby takowa sytuacja miała miejsce to wprowadziłbym coś w zamian tak aby jednak zachęcało  użytkowników na te donejty,  Poniżej przedstawię swoje sugestie  ( Oczywiście tak jak napisałem to tylko moje zdanie ;) ). 

Tak więc: 
20 zł - Vip na 3 miesiące na danym serwerze. 
30 zł - Svip na 3 miesiące na danym serwerze. 
40 zł - Ranga Donator + vip na 3 miesiące, na danym serwerze. 
50 zł - Ranga donator + Svip na 3 miesiące, na danym serwerze. 

Co wy na to? 

Chciałbym was trochę odciążyć gdyż co prawda posiadacie pełno pracy nad siecią więc myślę nad wprowadzeniem rangi " Administrator Fanpage". 
Co za tym idzie, miała by to osoba która angażowała by się i poświęcała w życiu sieci i prowadziła nasz " fanpejdż" na Facebook'u, na Steam, i gdzie kol-wiek jeszcze tak aby miała robić to co należy. 
Czyli dbać o nasz wizerunek i ład,na każdej naszej " Wizytówce" - Jedyny warunek, musi go posiadać osoba odpowiedzialna. 

Ogólnie to mam jeszcze parę pomysłów, ale to innym razem, gdyż muszę zobaczyć czy to powyżej wypali ;) 

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

• Zasłużony

Ranga Donator to forum. A vip na serwerze to całkiem coś innego.

Bez sensu za taką kwotę. Vip na miesiąc kosztuje coś koło 11zl na serwerze.

A Donator jest za donate 50zl  (tak jak chyba wszędzie)

Jest taka ranga jak "Redaktor Fanpage"

http://strefaskilla.pl/forum/107-redaktor-fanpange-on/

To co napisałeś jest bez sensu...

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Użytkownik
13 minut temu, .::FocuS::. napisał:

Ranga Donator to forum. A vip na serwerze to całkiem coś innego.

Bez sensu za taką kwotę. Vip na miesiąc kosztuje coś koło 11zl na serwerze.

A Donator jest za donate 50zl  (tak jak chyba wszędzie)

Jest taka ranga jak "Redaktor Fanpage"

http://strefaskilla.pl/forum/107-redaktor-fanpange-on/

To co napisałeś jest bez sensu...

Wybacz ale jakoś nie zagłębiałem się w poszukiwaniu " Redaktora fanpage" gdyż stwierdziłem że nie ma takowej rangi w legendzie na główniej stronie forum to nie ma nigdzie :"d. 
Kolejna sprawa to tak jak napisałeś, donator a vip to co innego więc dajmy coś donatorom w " zamian". 
11zł vip kosztuje na serwerze tak jak napisałeś, a mi chodzi o to że jak dasz donejta 30 zł to dajmy na to 3 miesiące vipa ( i tak gracze mają 3 złote zysku) , tak jak napisałeś nie mylmy pojęć ... ;) 

@.::FocuS::. Nie chce robić spamu więc cytuje: 

Cyt. 

"Donate jak sama nazwa mówi  jest to ofiarowanie darowizny...

Bezinteresowna pomoc...

Co racja w legendzie rangi nie ma, lecz dział w którym składa się podanie na stanowisko jest. Wiec jak masz chęci to zapraszam do złożenia tam podania.

A po prostu vip jest to dodatek do gry, kupują go gracze którzy chcą jakoś ułatwić/polepszyć rozgrywkę na serwerze" 

Ja rozumiem o co ci chodzi, ale powiedzmy sobie szczerze, dałbyś w darowiźnie 50zł nie dostając nic w zamian? 
Wiedząc że za parę dni ślad po tym minie i nawet nikt nie będzie wiedział że wspomogłeś sieć, a ty nie będziesz miał jakiej kol-wiek korzyści? 

Edited by |K4|Bum

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

• Zasłużony

@|K4|Bum Donate jak sama nazwa mówi  jest to ofiarowanie darowizny...

Bezinteresowna pomoc...

Co racja w legendzie rangi nie ma, lecz dział w którym składa się podanie na stanowisko jest. Wiec jak masz chęci to zapraszam do złożenia tam podania.

A po prostu vip jest to dodatek do gry, kupują go gracze którzy chcą jakoś ułatwić/polepszyć rozgrywkę na serwerze

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines