Zasłużony .::FocuS::. Posted July 4, 2018 Zasłużony Share Posted July 4, 2018 Cześć Proponuję zwiększyć czas na możliwość edycji postu/komentarza do 15minut, bo z tego co się orientuję edytować można tylko do 5minut od napisania czegoś. A 5minut jest to moim i nie tylko moim zdaniem za mało. Link to comment
Użytkownik xOker Posted July 15, 2018 Użytkownik Share Posted July 15, 2018 Jestem na wielkie TAK. Pisałem dwa poradniki i chciałem do nich dodać jeszcze kilka komend, jednak nie mam takiej możliwości, a administracja ma swoje sprawy na głowie. Polecam post do 3h, a temat do zamknięcia tematu Link to comment
cannabis 0101 Posted July 15, 2018 cannabis Share Posted July 15, 2018 Też jestem za tym by wydłużyć czas edycji. Zaoszczędzi wam to czasu i komuś nerwów. Link to comment
Użytkownik xOker Posted July 18, 2018 Użytkownik Share Posted July 18, 2018 Na randze Promotora nie mam nawet 1s, aby edytować post. Link to comment
Użytkownik Automatyk Posted July 18, 2018 Użytkownik Share Posted July 18, 2018 Wydłużenie czasu edycji jak najbardziej się przyda - nie będzie musiało dochodzić do takiej sytuacji , że trzeba będzie pisać post pod postem. Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted July 18, 2018 Użytkownik Share Posted July 18, 2018 Na tak, ponieważ gdy ktoś coś napisze a później sobie przypomni to może to zająć więcej niż 5 min a było by ok Link to comment
Recommended Posts