Użytkownik SZYBKIII Posted July 5, 2018 Użytkownik Share Posted July 5, 2018 Nick: SZYBKIII Wiek: 16lat Czas spędzony na serwerze (link do GT): Chwilowo mało ale nadrobię w 1dzień Doświadczenie z amxx[1-10]:8-10 Mikrofon[Tak/Nie]: Tak , dobry zainwestowałem niedawno Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: Tak , lepiej na rzecz serwera niż na tzw. przejebanie Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem miłą kulturalną osobą, szybko nawiązuje przyjażn i szybko zapamietuję swoją role. Gdy bym został administratorem to serwer by był rozpromowany w sensie że 6H minimalnie w ciagu dnia będe i na moim kanale na YT rozpromuje . Link to comment
Użytkownik Wilczek Posted July 5, 2018 Użytkownik Share Posted July 5, 2018 Hmmm no ja raczej jestem na tak +składka +mikrofon +doświadczenie amx jeżeli będziesz 6h spędzał na serwie to też na + Link to comment
Magik ! Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Na NIE : - Brak linku do GT (pewnie masz ze 2h przegrane na serwerze) bo nigdy cię nie widziałem i składasz podanie o Admina - Forum (dopiero się zarejestrowałeś) + Składka Coś od siebie : Boże nie dawajcie Admina osobą które mają przegrane 2-3h na serwerze i dodatkowo NS'ą ,tutaj chyba wystarczy zapłacić składkę i ma się admina zobaczycie będziecie tego żałowali z czasem . Wiem że pieniądze są potrzebne na rozwój serwera ,reklamy itp. no ale bez przesady Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 5, 2018 Zasłużony Share Posted July 5, 2018 Na Nie: - gt - Nowy użytkownik na forum jak i na serwerze + składka Link to comment
Recommended Posts