Użytkownik ZwieRzu. Posted July 5, 2018 Użytkownik Share Posted July 5, 2018 Siemano ;d Mam dla was tutaj małą propozycję, pojedynek na kosy w sytuacji 1vs1. Można by wprowadzić taką modyfikację. Gracz proponuje przeciwnikowi pojedynek na kosy np. pocierając kosą o ścianę, propozycja oczywiście może być odrzucona przez przeciwnika. Według mnie byłoby to dość ciekawe, plugin jest minimalistyczny i nie wpływa jakoś bardzo na grę. Link to comment
Magik ! Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Tutaj by się dużo rzeczy przydało lecz niestety serwer stoi na pukawce i nic nie jest dodawane na pewno odpadnie propozycja 1 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 5, 2018 Zasłużony Share Posted July 5, 2018 Jestem za! Ciekawy pomysł Link to comment
Użytkownik K0L0S Posted July 5, 2018 Użytkownik Share Posted July 5, 2018 Jestem na Tak, ale na takiej zasadzie, że każdemu HP się resetuje do 100. Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 16, 2018 Użytkownik Share Posted July 16, 2018 Odrzucam Link to comment
Recommended Posts