Użytkownik Nie Mam WH Posted July 5, 2018 Użytkownik Share Posted July 5, 2018 Nick: Nie MaM WH Wiek: 17 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Nie MaM WH/46.29.21.219:27040/ Doświadczenie z amxx[1-10]: okolo 6 (Umiem podstawowe rzeczy robione przez admina , wgrywanie pluginów itp nie jest mi do niczego potrzebne ) Mikrofon[Tak/Nie]: Tak Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: Nie Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem doświadczonym graczem cs'a , wiele razy miałem admina i umiem rozpoznać kto czituje ,a kto nie. Myślę , że przydał by się wam ktoś , kto ogarnie ten serwer Link to comment
Magik ! Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Na TAK : + GT zadziwiające 6h na serwerze nic tylko brać + Forum 2 Posty - data rejestracji "dzisiaj" Jak najbardziej + Składka + Wiek + Mikrofon Ps. Witaj w administracji DD2 kolorek już masz Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 5, 2018 Użytkownik Share Posted July 5, 2018 Niestety ale również na nie. - Dopiero co konto na forum założyłeś i już podanie. - składka. Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 5, 2018 Zasłużony Share Posted July 5, 2018 Na Nie: - Składka - Staż na forum - gt Link to comment
Recommended Posts