Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
MemMaster Edycja 2 - Zrób mema i wygraj super nagrody! ×
Typuj gale - FAME The Freak ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

Magik żegna

Magik !

Recommended Posts

Żegnam się z tą siecią chociaż nawet nie zdążyłem się przywitać z wami nie mam zamiaru siedzieć na sieci na której główną role odgrywają pieniądze - Ns'y które mają przegrane 1-2h na serwerze dostają Adminy albo Opiekunów serwera bo wpłacą hajs za składkę - @Kamilek nie wiem po co ty mnie tu wołałeś też okazałeś się być sprzedajną świnią która leci na hajs Tyle w temacie możecie zbanować moje konto mam to w dupie :fuck: 

Ps. @Kamilek masz block'a ne steam bo zmarnowałem tutaj swój cenny czas myśląć że idę na porządną sieć a nie na jakieś materialistyczne gówno na której liczą się tylko pieniądze >:(

• cannabis

:papa2:

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

• Zasłużony

3maj się. Troszeczkę prawdy masz.

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

:papa2:Narka. Aczkolwiek takie nastawienie nie ma sensu że przez jedną osobę odrzucasz całe forum wszystkich użytkowników.

• Użytkownik

Fakt masz z jednej strony rację, sam na ts'sie proponowałem żeby zmienić wymagania bo są dość słabe i każdy by mógł mieć każdą range, ale to nie o to chodź.

Podanie napisałem ze względu na to że przydałby się ktoś kto naprawde zna się na rzeczy i ogarnie wszystko.

A jeśli chodź o kase, bo myślisz że tutaj  każdy dostanie range za wpłacenie jakieś sumy. Powiem ci że jesteś w błędzie i powinieneś dalej tutaj razem z nami być.

Tutaj nie liczą się pieniądzę, ja jestem tego zdania.

I chciałbym żebyś został bo wszystko da się ogarnąć, ja bym sam dużo rzeczy pozmieniał na lepsze, ale jest to tylko i wyłącznie decyzja właściciela serwera.

Moim zdaniem powinieneś zostać!

Edited by ZwieRzu.

QeJ2qfh.png

• Użytkownik

A co,maja stac bez adminow pelno cziterow tak jak na twoum DD2 bylo? Reklama byla wykupiona bylo pelno cziterow  i ani jwdnego admina,a jak do cb sie pisalo zebys wbil to robiles wielka laske ze wbiles.

Żegnam ozięble

15 minut temu, (т0. ¢zу$ту*$кιℓℓ=) napisał:

A co,maja stac bez adminow pelno cziterow tak jak na twoum DD2 bylo? Reklama byla wykupiona bylo pelno cziterow  i ani jwdnego admina,a jak do cb sie pisalo zebys wbil to robiles wielka laske ze wbiles.

Żegnam ozięble

Jeb się pało :fuck: nawet mnie nie znasz a piszesz farmazony - no tak bo ja nie przyjmowałem kogo popadnie bo składkę zapłacił - patrzyłem czy dana osoba ma przegrane wystarczającą ilość h + czy ma Steam + czy ma sprawny mikofon i mutacje  itp a nie brałem jak leci i wgl przeprowadzałem rozmowę na TS3 jak kogos brałem na admina :zlosc: 

• Użytkowniczka

@Magik ! Ale to nie Ty jesteś tu od podejmowania decyzji, dotyczących kto i za co dostaje admina :) Paaa :)

• Ha ha 1

:papa2: Narka

• ₸o₼oje∑GO locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines