Magik ! Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Żegnam się z tą siecią chociaż nawet nie zdążyłem się przywitać z wami nie mam zamiaru siedzieć na sieci na której główną role odgrywają pieniądze - Ns'y które mają przegrane 1-2h na serwerze dostają Adminy albo Opiekunów serwera bo wpłacą hajs za składkę - @Kamilek nie wiem po co ty mnie tu wołałeś też okazałeś się być sprzedajną świnią która leci na hajs Tyle w temacie możecie zbanować moje konto mam to w dupie Ps. @Kamilek masz block'a ne steam bo zmarnowałem tutaj swój cenny czas myśląć że idę na porządną sieć a nie na jakieś materialistyczne gówno na której liczą się tylko pieniądze Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 5, 2018 Zasłużony Share Posted July 5, 2018 3maj się. Troszeczkę prawdy masz. Link to comment
AdeK Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Narka. Aczkolwiek takie nastawienie nie ma sensu że przez jedną osobę odrzucasz całe forum wszystkich użytkowników. Link to comment
Użytkownik ZwieRzu. Posted July 5, 2018 Użytkownik Share Posted July 5, 2018 (edited) Fakt masz z jednej strony rację, sam na ts'sie proponowałem żeby zmienić wymagania bo są dość słabe i każdy by mógł mieć każdą range, ale to nie o to chodź. Podanie napisałem ze względu na to że przydałby się ktoś kto naprawde zna się na rzeczy i ogarnie wszystko. A jeśli chodź o kase, bo myślisz że tutaj każdy dostanie range za wpłacenie jakieś sumy. Powiem ci że jesteś w błędzie i powinieneś dalej tutaj razem z nami być. Tutaj nie liczą się pieniądzę, ja jestem tego zdania. I chciałbym żebyś został bo wszystko da się ogarnąć, ja bym sam dużo rzeczy pozmieniał na lepsze, ale jest to tylko i wyłącznie decyzja właściciela serwera. Moim zdaniem powinieneś zostać! Edited July 5, 2018 by ZwieRzu. Link to comment
Użytkownik (т0. ¢zу$ту*$кιℓℓ=) Posted July 5, 2018 Użytkownik Share Posted July 5, 2018 A co,maja stac bez adminow pelno cziterow tak jak na twoum DD2 bylo? Reklama byla wykupiona bylo pelno cziterow i ani jwdnego admina,a jak do cb sie pisalo zebys wbil to robiles wielka laske ze wbiles. Żegnam ozięble Link to comment
Magik ! Posted July 5, 2018 Author Share Posted July 5, 2018 15 minut temu, (т0. ¢zу$ту*$кιℓℓ=) napisał: A co,maja stac bez adminow pelno cziterow tak jak na twoum DD2 bylo? Reklama byla wykupiona bylo pelno cziterow i ani jwdnego admina,a jak do cb sie pisalo zebys wbil to robiles wielka laske ze wbiles. Żegnam ozięble Jeb się pało nawet mnie nie znasz a piszesz farmazony - no tak bo ja nie przyjmowałem kogo popadnie bo składkę zapłacił - patrzyłem czy dana osoba ma przegrane wystarczającą ilość h + czy ma Steam + czy ma sprawny mikofon i mutacje itp a nie brałem jak leci i wgl przeprowadzałem rozmowę na TS3 jak kogos brałem na admina Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted July 5, 2018 Użytkowniczka Share Posted July 5, 2018 @Magik ! Ale to nie Ty jesteś tu od podejmowania decyzji, dotyczących kto i za co dostaje admina Paaa 1 Link to comment
Recommended Posts