Użytkownik PoWeR Posted July 6, 2018 Użytkownik Share Posted July 6, 2018 Nick PoWeR Wiek: 18 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/PoWeR/46.29.21.219:27040/ Doświadczenie z amxx[1-10]:6 Mikrofon[Tak/Nie]: Tak Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: Składkę jak coś będę opłacał pod koniec miesiąca albo początek. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Jestem oazą spokoju pierd... A tak na poważnie, jestem osobą bardzo sympatyczną, miłą i kulturalną oraz zabawaną . Stronie od konfliktów, bardziej chce je rozwiązywać. Kieruje się obiektywizmem chodź jestem tylko człowiekiem a nawet tak wysoko postawiona istota może popełnić błąd. Często przebywam na serwerze , więc myślę,że przyda się pomoc. Ps. Wiem na forum konto niedawno założone bo ss'y dostałem bo nie miałem konieczności tutaj wchodzić. Nadrobimy Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 6, 2018 Zasłużony Share Posted July 6, 2018 Na tak: + aktywny na serwerze + składka + wiek Link to comment
cannabis 0101 Posted July 6, 2018 cannabis Share Posted July 6, 2018 NA TAK +aktywny +składka +wiek +podanie dość fajne Link to comment
Rybson Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 Na TAK + Wiek + Składka + aktywny na serwerze Link to comment
Użytkownik Dwulicus Posted July 6, 2018 Użytkownik Share Posted July 6, 2018 Oczywiście, że na TAK + Wiek + Steam + Mikro + Ogarnięty + Aktywny DUŻY MINUS - Kolego, nie raz musiałem zwracać ci uwagę na to jak wyrażasz się do innych graczy, twoja kultura nie jest aż tak na wysokim poziomie. Nie raz musiałem cie kickować za obrażanie graczy. Pozdrawiam <3 Ps: Dajcie mu admina- przyda mi się pomoc na serwerze a power jest ogarnięty, tylko jakby kulturka Link to comment
Guest Kamilek Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 Przyjety zglos sie do adka na gg Link to comment
Recommended Posts