Użytkownik KSZO OSTROWIEC 1929 Posted July 7, 2018 Użytkownik Share Posted July 7, 2018 Nick:KSZO OSTROWIEC 1929 Wiek:17 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/KSZO OSTROWIEC 1929/46.29.21.219:27040/ Doświadczenie z amxx[1-10]:7 Mikrofon[Tak/Nie]:TAK Steam/Nonsteam: Non Steam Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie:Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Gram juz 3 dni a mianowicie rano i wieczorem oraz widać co nie którzy gracze obrażają się,dzieci przychodzą z mikrofonem bez mutacji,Nie wykonują cele map,Gram dosyć często,umiem rozpoznać cheaterów, czasami się myle, ale wiadomo - człowiek nie jest nieomylny. Jestem też obiektywny i uczciwy, może troche za często przeklinam, ale myśle, że to nikomu nie przeszkadza A w dodatku, może to być zbędne, ale dodam, że już miałem admina w innej grze i wiem co to jest odpowiedzialność i przestrzeganie zasad,łamanie regulaminu serwera. Link to comment
Rybson Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 Na Nie - Steam - W "Dlaczego powiniśy wybrać Ciebie?:" jest to skądś kopiowane -/+ 15 godzin na sewerze Link to comment
Użytkownik KSZO OSTROWIEC 1929 Posted July 7, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 7, 2018 (edited) jakie kopiowane co ty , CHODZI CI O TO ZE NAPISALEM 3 DNI ? bo gram 3 dzien ale nie ze 24 h tylko pare h dziennie tak Edited July 7, 2018 by KSZO OSTROWIEC 1929 Link to comment
Użytkownik Dwulicus Posted July 7, 2018 Użytkownik Share Posted July 7, 2018 KSZO po pierwsze nie wypowiadamy się w swoim podaniu Można na próbę -STEAM +/- amx trochę nie wierzę, nie wiedziałeś co to GT 14 minut temu, KSZO OSTROWIEC 1929 napisał: am juz 3 dni a mianowicie rano i wieczorem oraz widać co nie którzy gracze obrażają się,dzieci przychodzą z mikrofonem bez mutacji,Nie wykonują cele map,Gram dosyć często,umiem rozpoznać cheaterów, czasami się myle, ale wiadomo - człowiek nie jest nieomylny. Jestem też obiektywny i uczciwy, może troche za często przeklinam, ale myśle, że to nikomu nie przeszkadza A w dodatku, może to być zbędne, ale dodam, że już miałem admina w innej grze i wiem co to jest odpowiedzialność i przestrzeganie zasad,łamanie regulaminu serwera. Moim zdaniem jest to skopiowane. Wyżej pisałeś normalnie a tu już inaczej mhm. +Gt +forum + Aktywność, często widzę cie na serwerze Pozdrawiam + Składka - kupiłeś już svipa wspomogłeś serwer co jest też dużym plusem MYŚLĘ,ŻE MOŻNA DAĆ SZANSĘ 1 Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 7, 2018 Użytkownik Share Posted July 7, 2018 (edited) Również jestem za daniem koledze okresu próbnego. + Trafne zgłoszenia na u@ + Ogarnięty - Non steam + składka + GT - Konto na forum od wczoraj/ brak jakieś większej " znajomości" z forum. + Dobre mikro, nie jakieś tam trzeszczące czy pierdzące .. + Wiek Edited July 7, 2018 by |K4|Bum 1 Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 7, 2018 Użytkownik Share Posted July 7, 2018 Przyjmuję na okres próbny, zgłoś się do mnie bądź do @AdeK Link to comment
Recommended Posts