Użytkownik KudlaczeQ Posted July 7, 2018 Użytkownik Share Posted July 7, 2018 Nick: KudlaczeQ Wiek: 17 lat Mutacja: Jest. Czas spędzony na serwerze (link do GT): --- Znajomość amxmodmenu: 8/10 W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?: Poprzez reklamę jailbreaka na cssetti. Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź): Nadam się na tą rangę, nie bedzie ze mną żadnych problemów. Lubię pograć sobie wieczorami w cs-a, przy okazji popilnuję serwera aby była kultura i nie było cheaterów. Miałem swoje własne serwery, jestem osobą której można zaufać. Posiadasz działający mikrofon?: Tak Składka 11.07 SMS Tak/Nie: Niestety na ten miesiąc nie mogę. Kontakt (GG / Steam): GG : 58283907 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?: W 90% :D, tak Link to comment
Marves Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Jestem za OP. + Wiek + Amxx - Składka - Twoje GT https://www.gametracker.com/player/KudlaczeQ/54.36.186.16:27045/ Link to comment
Użytkownik KudlaczeQ Posted July 8, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 8, 2018 Nie na ten serwer złożyłem podanie, proszę o zamknięcie. Link to comment
Recommended Posts