Marves Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Witam, nazywam się Kamil i pochodzę z Mazur. Moje zainteresowania to sport oraz inforamtyka. Waszą sieć znalazłem dzięki zhackowaniu jednego forum Serdecznie pozdrawiam ziomków z gamelight. Stare dobre czasy z ToMojeEGO i Deva. Myślę, żę zostanę tutaj na dłużej, ponieważ widzę, że sieć jest bardzo ładna i wkładacie dużo pracy w te forum. Chciałbym jeszcze dodać, że mam swój serwer i jeżeli się tu "zadomowię" to złożę podanie o dołączenie. Także pozdrawiam gorąco. 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted July 8, 2018 cannabis Share Posted July 8, 2018 Siemanko,widzimy się na only AWP Link to comment
Użytkownik Dwulicus Posted July 8, 2018 Użytkownik Share Posted July 8, 2018 Cześć, wpadnij na dd2 Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted July 8, 2018 Użytkowniczka Share Posted July 8, 2018 Hejcia Link to comment
Użytkownik RewiZor Posted July 8, 2018 Użytkownik Share Posted July 8, 2018 Witaj ! [align=center]Nie umiem ustawić zdjęcia jako sygnature [/align] Link to comment
Recommended Posts