Użytkownik Dwulicus Posted July 8, 2018 Użytkownik Share Posted July 8, 2018 Nick: Pompatybilny Wiek: 15 Mutacja: tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Pompatybilny/54.36.186.16:27045/ Znajomość amxmodmenu: 8/10 W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?: zachciało mi się pograć z samą awpką a wiele pozytywów słyszałem o tym serwerze Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź): Mam już admina na only dd2, wszyscy mnie znają i nie ma ze mną żadnych kłopotów. Jest ze mną dobry kontakt oraz szybko nawiązuje przyjaźń. Kultura na wysokim poziomie oraz chęć pozbycia się oszustów z świata counter strike`a. Mam sporo wolnego czasu, dobrze zajmę się dd2 jak i only awp. Posiadasz działający mikrofon?: TAK Składka 11.07 SMS Tak/Nie: TAK Kontakt (GG / Steam): steam i gg Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?: No może nie mam dobrej aktywności na serwerze ale gdy na niego wbiłem i zobaczyłem co na nim się dzieję co najmniej się przeraziłem, pełno jakiś 10 latków co puszczają głośną muzykę,że nie da się grać, sporo czitów i różnorodne łamanie regulaminu wśród graczy zachęciło, a wręcz zmusiło do złożenia podania. Proszę o wyrozumiałość i nie spoglądanie tylko na moją małą aktywność na tym serwerze bo na pewno będę to nadrabiał w zaskakującym tempie. Link to comment
Rybson Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Na Tak + Składka + Wiek + Doświadczenie + Mikrofon + Kontaktowy + AMXX + GT * Dobre podanie Link to comment
Marves Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Będę na Tak. + Wiek + Ogarnięty + Amxx Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 8, 2018 Użytkownik Share Posted July 8, 2018 Również jestem na tak lecz czego mógłbym się czepić to tylko i wyłącznie czasu spędzonego na serwerze, troszkę mało + Składka + Całe Podanie dobrze i wyraźnie napisane - GT + Aktywność na Forum Link to comment
Użytkownik Loniek Posted July 8, 2018 Użytkownik Share Posted July 8, 2018 Na TAK +Składka -/+ Wiek -/+ Doświadczenie + Ogarnięty Link to comment
Użytkownik SZYBKIII Posted July 8, 2018 Użytkownik Share Posted July 8, 2018 Na TAK +Składka + Wiek + Doświadczenie + Ogarnięty + Steam Link to comment
Użytkownik KSZO OSTROWIEC 1929 Posted July 8, 2018 Użytkownik Share Posted July 8, 2018 NA TAK +składka +ogarnięty +Steam +Amx Link to comment
Guest Kamilek Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Jestem na tak +wiek +ogarnięty +składka Link to comment
Recommended Posts