Jump to content
[CS2] ONLY AWP POSZUKUJE ADMINISTRACJI SERWERA! REKRUTACJA OTWARTA! ×
MemMaster Edycja 3 - Zrób mema i wygraj super nagrody! ×
Finał Miss/Master zimy- Zagłosuj w ankiecie, kto powinien wygrać! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

Pochwała na opiekunów

Gosia

Recommended Posts

• Premium
Premium

Twój nick: Mlodsza

Nick Admina, którego chcesz pochwalić:  @Smuszinio @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ

Data i czas: od początku ubiegania się o admina jak i już po dostaniu rangi 

Czym zasłużyli na pochwałę: Na każde pytanie, problem, zawsze odpowiadają pomogą jak i doradzą. @Smuszinio jak proszę aby wszedł na steam bo mam sprawę 10 sekund i już jest, @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ za odpowiedzi być może i na błahe pytania z mojej strony ale zawsze odpowiesz i pomożesz. 

Reasumując wielki ukłon w waszą stronę, za wszystko co robicie :)

• Lubię to! 4
  • Super 4
  • Zasłużony

Dziękuję bardzo za pochwałę ;) Miło się czyta oraz dobrze wiedzieć, że się komuś pomogło i ktoś to docenia ;) 

• Lubię to! 2
  • Super 3
  • Użytkownik∙

Dziękuję mocno również za pochwałę<3

• Lubię to! 2
  • Super 2
imageproxy2_php.png.3bf4bd923ca3be0f4a22e133a1907191.png
  • Użytkownik∙

Nie wiem czy moge się tu podpiąć czy nie ale to święta prawda @Smuszinio dokładnie jak najbardziej na forum pełni swoją rolę w 100 % nic dziwnego bo to Ziomek z Lubelszczyzny tak jak napisano wyżej czy to steam czy ts on zawsze służy pomocą w 10 sek 

• Lubię to! 1
  • Super 1

• Użytkownik∙
3 godziny temu, Lakierka :) napisał:

Nie wiem czy moge się tu podpiąć czy nie ale to święta prawda @Smuszinio dokładnie jak najbardziej na forum pełni swoją rolę w 100 % nic dziwnego bo to Ziomek z Lubelszczyzny tak jak napisano wyżej czy to steam czy ts on zawsze służy pomocą w 10 sek 

Dobrze gada @Smuszinio to spoko ziomek który zawsze pomoże dosłownie 10 sek ?

• Super 1

• Premium
Premium

Pochwała dla tych dwóch Panów @Smuszinio oraz @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ nie należy się tylko, za bycie dosłownie wzorowym opiekunem. Gdzie nie wejdę na ts czy serwer czy też na steam gdziekolwiek zawsze odpiszą, zawsze pomogą. @Smuszinio Nie tylko wykonuję świetną pracę oraz jest mocne zaangażowanie, w życie serwera oraz forum. @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ Jak ne dawno dostał posadę opiekuna oraz wcześniej mocno interesował się życiem forum oraz serwera. Za to powinna być pochwała co dzień. Napisałem, że nie tylko w tym im się należy, bo nie ukrywając jako członkowie BlackListed bardzo dobrze sprawują swoje zadania na 100% bez żadnych zastrzeżeń. Za to im również się należy duży PLUS ++++++++++++++++++++++++

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Użytkownik∙

Dobrze,dobrze pochwała się należy,ale pochwała to tylko puste słowa,jak np życzenia na urodziny.Tutaj chodzi o prezenty.

Jak jesteście tacy cwani to wyślijcie im po 100uwce to zobaczycie,że się bardziej ucieszą.

Smuszi jest przed/po maturach i z chęcią przytuli jakąś flaszeczkę a 100 w zupełności wystarczy.

O Virusie się nie wypowiem bo nie wiem czy uprawia jakieś libacje,no ale panowie i panie Virus chociaż na vipa będzie miał 100 to na kilka miesięcy mu starczy.

Jestem o wiele od was młodszy,a czasem wydaję mi się,że myślę bardziej racjonalnie i życiowo.

Kto sie ze mną zgadza łapa w góre,subskrypcja i dzwoneczek.

Pozdrawiam Smusziego i Viruska.

Wuc Czarnoziemskiego Plemjenia.

• Lubię to! 2
  • Super 2

• Premium
Premium

Daj adres wyślę Ci bimberek własnej roboty :)

• Ha ha 1
  • Użytkownik

fajne chłopaki generalnie ale nie tak fajne jak moja psiapsi @Delta z x^2 

nikt tak jak ona nie wita mnie na gali kucajając i nikt tak jak ona nie wbiega na moje skany do trupa ... 

zdradze wam rowniez sekret iż przegrała ona na tym serwerze 282 godziny co daje jej 2 miejsce w tej kategorii 

lubie was chlopaki ale delta jednak lepsza, delta na opiekuna, delta na właściciela DELTA DELTA UBER ALLES 

dowód: www61.zippyshare.com/v/HuWGfokZ/file.html

• Premium
Premium
2 godziny temu, Kacperek pożeracz odbytów napisał:

fajne chłopaki generalnie ale nie tak fajne jak moja psiapsi @Delta z x^2 

nikt tak jak ona nie wita mnie na gali kucajając i nikt tak jak ona nie wbiega na moje skany do trupa ... 

zdradze wam rowniez sekret iż przegrała ona na tym serwerze 282 godziny co daje jej 2 miejsce w tej kategorii 

lubie was chlopaki ale delta jednak lepsza, delta na opiekuna, delta na właściciela DELTA DELTA UBER ALLES 

dowód: www61.zippyshare.com/v/HuWGfokZ/file.html

To chyba nie było konieczne. 

Możesz oddzielny temat a nawet książkę o tym napisać. 

Nie potrzebny głupi spam :)

• Trivor locked this topic
  • 1 year later...
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat rozwiązany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]