Premium Gosia Posted May 14, 2019 Premium Premium Share Posted May 14, 2019 Twój nick: Mlodsza Nick Admina, którego chcesz pochwalić: @Smuszinio @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ Data i czas: od początku ubiegania się o admina jak i już po dostaniu rangi Czym zasłużyli na pochwałę: Na każde pytanie, problem, zawsze odpowiadają pomogą jak i doradzą. @Smuszinio jak proszę aby wszedł na steam bo mam sprawę 10 sekund i już jest, @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ za odpowiedzi być może i na błahe pytania z mojej strony ale zawsze odpowiesz i pomożesz. Reasumując wielki ukłon w waszą stronę, za wszystko co robicie 4 4 Link to comment
Zasłużony Smuszinio Posted May 14, 2019 Zasłużony Share Posted May 14, 2019 Dziękuję bardzo za pochwałę Miło się czyta oraz dobrze wiedzieć, że się komuś pomogło i ktoś to docenia 2 3 Link to comment
Użytkownik∙ V1rus* Posted May 14, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 14, 2019 Dziękuję mocno również za pochwałę<3 2 2 Link to comment
Użytkownik∙ Lakierka :) Posted May 15, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 15, 2019 Nie wiem czy moge się tu podpiąć czy nie ale to święta prawda @Smuszinio dokładnie jak najbardziej na forum pełni swoją rolę w 100 % nic dziwnego bo to Ziomek z Lubelszczyzny tak jak napisano wyżej czy to steam czy ts on zawsze służy pomocą w 10 sek 1 1 Link to comment
Użytkownik∙ xMietekx Posted May 15, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 15, 2019 3 godziny temu, Lakierka napisał: Nie wiem czy moge się tu podpiąć czy nie ale to święta prawda @Smuszinio dokładnie jak najbardziej na forum pełni swoją rolę w 100 % nic dziwnego bo to Ziomek z Lubelszczyzny tak jak napisano wyżej czy to steam czy ts on zawsze służy pomocą w 10 sek Dobrze gada @Smuszinio to spoko ziomek który zawsze pomoże dosłownie 10 sek ? 1 Link to comment
Premium 0$TRY Posted May 15, 2019 Premium Premium Share Posted May 15, 2019 Pochwała dla tych dwóch Panów @Smuszinio oraz @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ nie należy się tylko, za bycie dosłownie wzorowym opiekunem. Gdzie nie wejdę na ts czy serwer czy też na steam gdziekolwiek zawsze odpiszą, zawsze pomogą. @Smuszinio Nie tylko wykonuję świetną pracę oraz jest mocne zaangażowanie, w życie serwera oraz forum. @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ Jak ne dawno dostał posadę opiekuna oraz wcześniej mocno interesował się życiem forum oraz serwera. Za to powinna być pochwała co dzień. Napisałem, że nie tylko w tym im się należy, bo nie ukrywając jako członkowie BlackListed bardzo dobrze sprawują swoje zadania na 100% bez żadnych zastrzeżeń. Za to im również się należy duży PLUS ++++++++++++++++++++++++ 1 2 Link to comment
Użytkownik∙ legendarny_puszek Posted May 15, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 15, 2019 Dobrze,dobrze pochwała się należy,ale pochwała to tylko puste słowa,jak np życzenia na urodziny.Tutaj chodzi o prezenty. Jak jesteście tacy cwani to wyślijcie im po 100uwce to zobaczycie,że się bardziej ucieszą. Smuszi jest przed/po maturach i z chęcią przytuli jakąś flaszeczkę a 100 w zupełności wystarczy. O Virusie się nie wypowiem bo nie wiem czy uprawia jakieś libacje,no ale panowie i panie Virus chociaż na vipa będzie miał 100 to na kilka miesięcy mu starczy. Jestem o wiele od was młodszy,a czasem wydaję mi się,że myślę bardziej racjonalnie i życiowo. Kto sie ze mną zgadza łapa w góre,subskrypcja i dzwoneczek. Pozdrawiam Smusziego i Viruska. Wuc Czarnoziemskiego Plemjenia. 2 2 Link to comment
Premium Gosia Posted May 15, 2019 Premium Author Premium Share Posted May 15, 2019 Daj adres wyślę Ci bimberek własnej roboty 1 Link to comment
Użytkownik Kacperek pożeracz odbytów Posted May 15, 2019 Użytkownik Share Posted May 15, 2019 fajne chłopaki generalnie ale nie tak fajne jak moja psiapsi @Delta z x^2 nikt tak jak ona nie wita mnie na gali kucajając i nikt tak jak ona nie wbiega na moje skany do trupa ... zdradze wam rowniez sekret iż przegrała ona na tym serwerze 282 godziny co daje jej 2 miejsce w tej kategorii lubie was chlopaki ale delta jednak lepsza, delta na opiekuna, delta na właściciela DELTA DELTA UBER ALLES dowód: www61.zippyshare.com/v/HuWGfokZ/file.html Link to comment
Premium Gosia Posted May 16, 2019 Premium Author Premium Share Posted May 16, 2019 2 godziny temu, Kacperek pożeracz odbytów napisał: fajne chłopaki generalnie ale nie tak fajne jak moja psiapsi @Delta z x^2 nikt tak jak ona nie wita mnie na gali kucajając i nikt tak jak ona nie wbiega na moje skany do trupa ... zdradze wam rowniez sekret iż przegrała ona na tym serwerze 282 godziny co daje jej 2 miejsce w tej kategorii lubie was chlopaki ale delta jednak lepsza, delta na opiekuna, delta na właściciela DELTA DELTA UBER ALLES dowód: www61.zippyshare.com/v/HuWGfokZ/file.html To chyba nie było konieczne. Możesz oddzielny temat a nawet książkę o tym napisać. Nie potrzebny głupi spam Link to comment
Zasłużony szynka Posted May 17, 2020 Zasłużony Share Posted May 17, 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Link to comment
Recommended Posts