Użytkownik∙ Zmiksowany Posted May 18, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 18, 2019 Siemanko Miśki DD2 #2. Od dnia dzisiejszego będziemy wybierać jednego administratora serwera każdego miesiąca który zgarnie opłacenie składki admina + Svip'a na 14 dni Czyli dnia 18.06 zostanie wybrany jeden Admin co zgarnie opłacenie składki i s'vipa. Na wybór owego administratora miesiąca będzie wpływać wiele czynników m. in. aktywność. Tak więc miśki zachęcam do kręcenia dobrego GT :* 3 3 1 Link to comment
Właściciel Trivor Posted May 18, 2019 Właściciel Właściciel Share Posted May 18, 2019 Admin miesiąca dostanie też Prefix przed nickiem na 30 dni Przykładowo: [*SVIP*] [Admin Miesiaca] Trivor 5 1 Link to comment
Użytkownik∙ Zmiksowany Posted June 20, 2019 Author Użytkownik∙ Share Posted June 20, 2019 Dobra kochane misiaki administracji #2 na samym początku chciałbym Was przeprosić za owe olanie sytuacji ale przez ostatnie 2 dni miałem bardzo napiętą sytuację i zbytnio nie miałem czasu zająć się wyborem owego admina msc. Mamy sporo nowych adminów, spora ilość starszych adminów bądź jest (była) na urlopie bądź niektórzy opuścili Nasze skromne progi a jeszcze inni grywają ale nie wykazują zbyt dużej aktywności pod względem banów. Patrząc po GT oraz nadanych banach przez msc admina msc wygrywa @Kacperek pożeracz odbytów (Mimo tego, że przez parę dni byłeś na urlopie to i tak grywałeś co widać po GT + ponad lekko 100 banów nałożonych w bansie i żadnej skargi nie było na Ciebie) -> Tak więc wygrywasz s'vipa + opłacenie składni na 14 dni gratuluję i dziękuję za tak dużą aktywność na serwerze. Zgłoś się do Mnie po odbiór owej nagrody. Pamiętajcie, że co msc będzie wybierany admin msc więc nie zwalniajcie tempa. Pozdrawiam misiaki <3 Następne wybranie admina msc odbędzie się 20.07 3 2 Link to comment
Użytkownik∙ Zmiksowany Posted July 23, 2019 Author Użytkownik∙ Share Posted July 23, 2019 Nagrodę w postaci opłacenia składki + s'vipa na okres 14 dni zgarnia @Błaszczykowski za kręcenie dobrych minut na GT no i za nadanie łącznie lekko ponad 200 banów przez tak niewielki okres pełnienia funkcji administratora serwera, oby tak dalej. Po odbiór nagrody zgłoś się do Mnie bądź @Trivor Następne wybierania admina msc 20.08 1 1 1 Link to comment
Recommended Posts