Użytkownik Dwulicus Posted July 9, 2018 Użytkownik Share Posted July 9, 2018 [align=center]Twój nick: Pompatybilny Nick gracza/admina na którego składasz skargę: @SZYBKIII IP i SID oskarżonego: STEAM_0:1:441669096 Godzina i data zdarzenia: 09.07.2018 - 18:09:07 Dowody (demko/screeny/świadkowie): AMXX BANS http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php Opis sytuacji: Jak dla mnie jest to naganne zachowanie, pierwszy raz się z takim przypadkiem spotykam,żeby admin dawał sobie bana Rozumiem-jakby dał sobie perma bo np nie ten przycisk rozumiem- ludzie to tylko ludzie i dał sobie na godzinę, chciałem zauważyć, że dał bana bez powodu też @KSZO OSTROWIEC 1929 na godzinę za czity, i mi screeny haha Pozdrawiam Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 9, 2018 Użytkownik Share Posted July 9, 2018 @SZYBKIII - Czekam na wyjaśnienia. Link to comment
Użytkownik halkooo Posted July 10, 2018 Użytkownik Share Posted July 10, 2018 Skoro jest skarga ze admin rozdaje innym adminom bany to tak zauwazylem ostatnio: http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=3984 Admin sam sobie zrobil ssy. Dzien przed czytalem na SB jakies zarty o czitach i napisal 'chcesz to zrob mi ssy' czy cos podobnego tez w formie zartu tak to odczulem ale jak zobaczylem ze sam sobie zrobil to smiechlem. Link to comment
Użytkownik SZYBKIII Posted July 10, 2018 Użytkownik Share Posted July 10, 2018 Miałem włama możecie sprawdzić se nawet Link to comment
Użytkownik SZYBKIII Posted July 10, 2018 Użytkownik Share Posted July 10, 2018 Dalej nie moge wbic na serwer caly czas niby ktos jest haslo mi nawet nie dziala Link to comment
Użytkownik KSZO OSTROWIEC 1929 Posted July 10, 2018 Użytkownik Share Posted July 10, 2018 WEZ CHLOPIE DALES MI PERMA [RZED CHWILA JAKIS LEB JESTES I TYLE PSUJESZ REPUTACJE normalnie pisalismy przed chwila i wiem ze to ty nie wykrecaj sie teraz dzieciaku 1 Link to comment
Relax. Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 16 minut temu, KSZO OSTROWIEC 1929 napisał: WEZ CHLOPIE DALES MI PERMA [RZED CHWILA JAKIS LEB JESTES I TYLE PSUJESZ REPUTACJE normalnie pisalismy przed chwila i wiem ze to ty nie wykrecaj sie teraz dzieciaku KSZO ma rację byłem przy tym jak pisali i wydawało to się normalne tak jak pisze kolega z kolegą a co do twojego zachowania SZYBKIII to naprawdę mi Cię żal to tylko moje zdanie ale ten włam to według mnie absurd i kłamstwo. 1 Link to comment
Recommended Posts