Użytkownik Krystek. Posted May 21, 2019 Użytkownik Share Posted May 21, 2019 Kupiłem przed chwilą SVIP, przyszedł kod zwrotny i wklejłem go i pokazało że wszystko jest git. Po zmianie mapy wyskoczyło żeby podać hasło, a ja tam żadnego hasła nie wpisywałem... Miałem też swoje serwery i wiem jak wpisywać itp: Kicked :"Bledne haslo! Wpisz do konsoli setinfo _pw HASLO" setinfo _pw "????" ale tu nwm co wpisać, mógł by mi ktoś z właścicieli lub opiekunów sprawdzić jakie mam hasło w panelu?? Mój nick: Krystek. Link to comment
Użytkownik∙ Zmiksowany Posted May 21, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 21, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts