BeerM@n grzevhuj Posted May 24, 2019 BeerM@n Share Posted May 24, 2019 Zastanawialiście się kiedyś nad wgraniem na serwer "anty reconnecta" ? Zauważyłem, że jest on dosyć często robiony przez graczy, którzy zginęli w pierwszych sekundach gry i ponownie wchodzą do gry, co jest bardzo irytujące . Dlatego też wychodzę z propozycją, abyście spróbowali to wgrać. Szczerze to nie wiem, jak to działa, ale myślę, że warto sprawdzić. https://gamebanana.com/scripts/1513 Link to comment
Administrator Dusia Posted May 24, 2019 Administrator Administrator Share Posted May 24, 2019 Nom,, Taki @NagatoPRO... XDD zabijam go jako pierwszego a ten wbija ponownie na serwa od razu i mnie zabija... >.< Jestem zaaa xd Link to comment
Użytkownik∙ TabuQ Posted May 24, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 24, 2019 Jestem za Link to comment
BeerM@n grzevhuj Posted May 24, 2019 Author BeerM@n Share Posted May 24, 2019 @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ Tak, tylko że jak napisałem dzisiaj 2 razy, że typek zrobił reconnecta, to admin napisał, że nie widział XD 1 Link to comment
Użytkownik WiteK Posted May 24, 2019 Użytkownik Share Posted May 24, 2019 Fajny pomysł, jestem za Link to comment
BeerM@n grzevhuj Posted May 30, 2019 Author BeerM@n Share Posted May 30, 2019 @Trivor. @Trivor @Zmiksowany Link to comment
Właściciel Trivor Posted May 30, 2019 Właściciel Właściciel Share Posted May 30, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 2 Link to comment
Recommended Posts