Użytkownik Neutrogena Posted May 25, 2019 Użytkownik Share Posted May 25, 2019 Witam kupiłem przed chwila svipa na 5 dni, wybrałem haslo itd po wyjściu z serwera i probuje wejście wyswietla mi się abym wpisal haslo wpisuje w konsole setinfo_pw Haslo ale to nic nie daje Proszę o pomoc Link to comment
Właściciel Trivor Posted May 25, 2019 Właściciel Właściciel Share Posted May 25, 2019 to zle wpisujesz nie jest setinfo_pw haslo tylko setinfo _pw haslo spacja jest przed _pw 1 Link to comment
Użytkownik Neutrogena Posted May 25, 2019 Author Użytkownik Share Posted May 25, 2019 Dziękuje pomogło Link to comment
Użytkownik∙ xMietekx Posted May 25, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 25, 2019 @Neutrogena W amx jak i w konsoli trzeba być bardzo dokładnym XD jaki łeb hahaha 1 Link to comment
Użytkownik∙ Zmiksowany Posted May 25, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 25, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts