Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty] Skarga

BukkakeInYourFace

Recommended Posts

• Użytkownik

1.Twój Nick.BukkakeInYourFace^^

2.Nick oskarżonego.MrDevix

3.STEAM ID oskarżonego.Nie posiadam

4.Powód skargi.Ban za nic

5.Opis sytułacji.

Sprawa nr 1: No wiec tak wczoraj o godzinie okolo 23 na serwerze Jailbreak dostałem bana od MrDevix za wysmiewanie się z prezesa (nawet nie ma takiej rangi) na u@ napisal wypierda*** i dał bana. Dał tego bana nie slusznie , nie ma dowodow na to ze sie z niego wysmiewalem.

Sprawa nr. 2: Gdy cos sie na niego powie natychmiast grozi degradami grozil mi Pro100WBanie i skolopendomorf oni moga to potwierdzic 

Sprawa nr. 3: Przez 4 mapy cały czas siedzi w CT a nie uzywa mikrofonu a nie chce wyjsc nawet gdy jest 2 CT na 4 TT 

6.Dowody (Demko,ss,świadkowie) Swiadkowie 

Dziękuje mam nadzieje ze cos z tym zrobicie 

Pozdrawiam ?

• Użytkownik

sprawa 1 nie było mnie o 23 ale byłem wcześniej i bukkake się z niego nie wyśmiewał tylko mu pisał że nadłużywa

sprawa 2 mi groził tylko raz (już to wyjaśniłem)

sprawa 3 potwierdzam, że siedział 4 mapy w ct bez mikra i nie chciał wyjść

TU JEST WYCINEK

<> Beast <>
(ADMIN) MrDevix : pisz sobie skargi czy co tam chcesz zlamasie

[INFO] Chcesz odblokowac dodatkowe przywileje? Wpisz /sklepsms i zakup VIPa !

Marker jest tylko dla Prowadzacego.

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zbanowany przez Admina: MrDevix

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @
[AMXBans] Powod: 'Wysmiewanie sie z Prezesa, lamanie regulaminu/ Pozdrawiam Devix <3'

[AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:2143169317'

[AMXBans] Twoje IP: '176.109.48.64'

[AMXBans] ===============================================

(ADMIN) BukkakeInYourFace :

@Pro100WBanie wypowiedz się w sprawie trzeciej

• Użytkownik

sprawa 1 Bukkake nie wyśmiewał się z niego, byłem  byłem wczoraj od rana do wieczora i wieczorem bukkake powiedział ze nadużywa a po chwili wywaliło mi neta i redyx wysłał mi wycinek jak bukkalen dostał bana to wszystko w 1  sprawie.

sprawa 2 mi groził nie raz ze strace nawet teraz mi groził z dnia na dzień więc.

sprawa 3 potwierdzam, że siedział 4 mapy w ct bez mikra i nie chciał wyjść, a i Mam demko jak używał linki na zabawie ganiany, chowany , kaczki ale mam tylko z ganianego chyba i ze używał na życzeniu. 

I już wiem po co chciał od anonyma flagi żeby go admini nie mogli ruszać ...  żeby se nadużywał tego opiekuna bo ma tam fagi opiekuna chyba, krotko mówiąc nie zna regulaminu obraża i dał mi bana bo napisałem kurwa ale oks a sam obraża graczy.

• Użytkownik

Witam :)! Wiem, że MrDevix nie powinien Cię zbanować, ponieważ jesteś adminem. 

Cytat

4.Powód skargi.Ban za nic

Ban za nic powiadasz? Wyśmiewałeś się z niego i przeklinałeś na y@@.
SS'y - https://imgur.com/a/HCxey59

Jako administrator, powinieneś dawać przykład graczom, a nie przeklinać na admin say'u i bawić się w jakieś udawanie Devixa.

Tyle z Mojej strony, nie chce mi się jakoś rozpisywać na ten temat. Miłego dnia :).

• Dzięki 1

[align=center]Nie umiem ustawić zdjęcia jako sygnature xD[/align]

• Użytkownik

Witam, jestem oskarżonym to się wypowiem, mimo że kary zostały już wyznaczone.

Sprawa I - Dostałeś bana słusznego za totalne wyśmiewanie się ze mnie oraz łamanie regulaminu (tak jak wyżej - FK, ucieczka z ct, brak kultury na chacie admina). Po banie wyzwałeś mnie na U@ (nie pamiętam jak, wszystko jest w logach) więc napisałem Ci "wypierdalaj"

Sprawa II - Skolo ma już wyjaśnione że nie groziłem mu banem na serio tylko na żarty bo jest dobra morda. Ty dostaniesz degrada i to Ci obiecuje przy świadkach a 100pro jako strażnik też nie jest najlepszy i na okresie próbnym dostał bana ode mnie za obrazę innego gracza więc coś jest nie halo? Do tego powiem, że dany gracz nie wbił od tamtego momentu już na JB

Sprawa III - Siedziałem sobie w ct przez 3/4 mapy i nikomu to nie przeszkadzało tylko jak ty wbiłeś to od razu awanturka i takie tam... Jak były 4 osoby w TT i poinformował mnie dany gracz to odpisałem na y@ że po rundzie wyjdę, gdyż wtedy była zabawa lub życzenie (nie pamiętam) i nie chciałem wychodzić. Tak jak powiedziałem tak zrobiłem i po rundzie mnie już nie było. Wszystko znajduje się w logach serwera (o ile takie rzeczy jak y@@ się zapisują)

Do wszystkiego się przyznaje, gdyż łamałem regulamin będąc w CT, ale nie przeszkadzało to adminom (Rewi, Skolo - obecnym w tamtych chwilach) oraz graczom w CT i większości TT. Chciałbym dodać, że pytałem się wielokrotnie czy jest ktoś kto chciałby pójść do CT żebym ja nie był ale chętni byli tylko osoby ze złym mikrofonem (1 osoba została zbanowana przeze mnie nawet). Co do zbanowania admina się przyznaje i zrobiłem to znając regulamin, że nie mogę banować innych adminów, lecz każdy użytkownik z rangą wyższą zrobiłby to samo po otrzymaniu takich SS... Tyle ode mnie. Na dalsze części skargi będę odpowiadał w miarę regularnie. 

P.S Do winy (łamania regulaminu) się przyznaje i jeśli komuś nie pasuje to już nie będę tak robić, ale za bana nie mam zamiaru ponosić konsekwencji.
@edit jakbyś tylko przeklinał to byś nic nie dostał bo ja też to robię, ale powód bana był "Obraza" i obraziłeś gracza... Po co się kłócisz?

@edit2 @BukkakeInYourFace Nie mam dowodów, że się wyśmiewałeś? Tak napisałeś w skardze.. Może chcesz się kłócić czy napisałeś? Te słowa to ewidentny degrad jak dla mnie... Jeszcze się ze mną spieraj że ty tego nie pisałeś... Masakra... I słówko napisałem po tym jak mnie obraziłeś gdy dałem bana

Z poważaniem

~MrDevix

Edited by MrDevix
  • Lubię to! 2
  • 3 weeks later...

MrDewix popełnił pare błędów ale myśle że można przymknąć na to oko..Robi zaje*istą robote na tym serwerze..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines