Użytkowniczka Słabiutko. Posted May 28, 2019 Użytkowniczka Share Posted May 28, 2019 Twój Nick: Anka ツ Nick oskarżonego: Młodsza IP/SID oskarżonego: STEAM_0:1:57811863 Powód skargi: że tak powiem, jakieś śmieszne kolesiostwo? Opis sytuacji: Pisałam na czatboxie, ze potrzebny admin. Po kilku min wbiła mlodsza, wiec naisałam na u@. ( i kilka innych graczy) a Ona co? olała zgłoszenia, i jak gdyby nigdy nic, zaczęła pisać to tego 'zgłaszanego' żeby sobie poszedł, bo ma spam na u@. Wszystko wszystkim, ale jeżeli, sądzi, że jest czysty, mogła napisać, mogła sprawdzić tak? Jest adminką, a nie wykazuje żadnej pomocy, dla graczy, no chyba że, ktoś Panią obrazi, to tak to nie pierwszy raz, że olewa zgłoszenia na u@. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): screeny. https://imgur.com/a/mCtADAN 3 2 Link to comment
Donator :)! Posted May 28, 2019 DONATOR Donator Share Posted May 28, 2019 Czesc Anka Ja byłem swiadkiem paru działań Mlodszej i zawsze poztywnie zwariowana, banować banuje, udziela sie miedzy adminami. Na każdego patrze obiektywnie i rownież napisze, że były sytuacje kiedy góre brał temperament Mlodszej Ale szczerze to normalne zachowania, jedno zle na paredziesiat dobrych nie powinny miec az takiego znaczenia jesli to pierdoły. Nie odniose sie do ss'ow bo tutaj tylko Młodsza potafi chyba stwierdzić czy to naprawde był czit, czy go sprawdzila i byl czysty, czy olala sprawe tak jak mozna na pierwszy rzut oka stwierdzic. Jak sie oskarżona wypowie dowiemy sie wiecej.Pozdro ! 1 Link to comment
Premium Gosia Posted May 28, 2019 Premium Premium Share Posted May 28, 2019 Zaraz będzie edycja bo to co ta Pani matka Polka pisze to żart jakoś zaraz z demkiem będzie że napisałam że gracz FUNNY CZYSSTY A JAK KTOŚ TWIERDZI INACZEJ TO NIECH IDZIE DEMO ROZPISAĆ https://imgur.com/Ihrg0Pg tak bardzo nie sprawdzam zgłoszeń. elo! 1 Link to comment
Użytkowniczka Słabiutko. Posted May 28, 2019 Author Użytkowniczka Share Posted May 28, 2019 Tu też chodzi o sam fakt ' idz bo mam spam' Po to chyba zostalas adminem, by pomagac na serwerze? Czy nie? Nie chce mi sie wymieniac, spraw ktore, dotyczą tego serwera. Osoba wazniejsza niz zwykla Pani admin, wie o tym. Więc wydaje mi się, że nie zostanie to bez wyciągnięcia konsekwencji. Link to comment
Użytkownik∙ TabuQ Posted May 28, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 28, 2019 Teraz, Anka ツ napisał: Tu też chodzi o sam fakt ' idz bo mam spam' Po to chyba zostalas adminem, by pomagac na serwerze? Czy nie? Nie chce mi sie wymieniac, spraw ktore, dotyczą tego serwera. Osoba wazniejsza niz zwykla Pani admin, wie o tym. Więc wydaje mi się, że nie zostanie to bez wyciągnięcia konsekwencji. Administrator niema obowiązku informowania czy gracz jest czysty/spalony. 1 Link to comment
Premium Gosia Posted May 28, 2019 Premium Premium Share Posted May 28, 2019 Godzinę temu, Anka ツ napisał: Tu też chodzi o sam fakt ' idz bo mam spam' Po to chyba zostalas adminem, by pomagac na serwerze? Czy nie? Nie chce mi sie wymieniac, spraw ktore, dotyczą tego serwera. Osoba wazniejsza niz zwykla Pani admin, wie o tym. Więc wydaje mi się, że nie zostanie to bez wyciągnięcia konsekwencji. KOBIETO, sama na innej sieci jesteś opiekunem i adminem, weź idź tam ogarniaj sobie serwer a nie tutaj toczysz jakieś śmieszne boje i skargi. Zawsze sprawdzam ludzi którzy grają i są zgłaszani na u@. Później jak wyszłaś droga Anusiu, to byłam na spect i patrzyłam się na niego kilka dobrym minut i nic nie było! Ale przecież ty zawsze wszystko wiesz najlepiej i jest zawsze najmądrzejszą osoba na serwerze. już nie powiem to co było pisane na strefoboxie, jakie tam kolesiostwo odchodziło ale co ja tam mogę widzieć o kolesiostwie. i jeszcze jakieś fejk konta są zakładane na obronę pani anki. Link to comment
Guest Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Jestem za wyrzuceniem tego Milfa z posady Admina. Pozdrawiam. Link to comment
Użytkownik∙ V1rus* Posted May 28, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 28, 2019 Znów skarga rany, rany o takie błahe rzeczy piszecie skargę na Administrację. Jak ja bym miał wyciągać konsekwencje, z takich błahych powodów dla Administracji, to nie mieli byś my nikogo na serwerze, z Administracji #2.. Tak jak napisał ( @TabuQ Admin/Adminka nie mają obowiązku pisać na "say @ Czysty" ), sprawdzą i tyle, ale jak widać na screen od @Gosia napisała na "say @ funny czysty/uważasz inaczej rozpisz demo" czy coś takiego, a nie będę tego przetaczał, a co do samego napisania? Wczoraj również była taka przykra sytuacja i napisałem wtedy do @PoPaLoNy, z serwera, że jak kogoś sprawdza i jest on "Czysty", to niech napiszę na "say @Czysty" i po problemie, bo jednak jak gracze nie zobaczą tego, że ktoś kogoś sprawdza.. To zaraz się zacznie spam na "U@ czy sprawdziłeś czy weźmiesz się za robotę Adminie i tak dalej". Kolesiostwo mówisz, ale że co, bo napisał "funny (ebać spam) i tyle, a Gosia to uwaliła, bo nie rozumiem?)". Jak by to kolesiostwo miało mieć taki charakter jak Ty to przedstawiasz, to skargę miał by każdy, z Administratorów serwera, po napisaniu do kogoś chociażby czegoś takiego: Kochany SAPLONY<3 lecę, bo ciągle piszą, Lece Miśki kolorowe<3, bo mnie denerwuje spam i tak dalej, a i tak nie poszła. Administratorka @Gosia zareagowała robiąc mu screen "Wstaw foty na StrefaSkilla.pl", a więc nie jak to w ogóle nie reagowała? Temat: Screen Temat @Anka ツ Cytat Nie chce mi się wymieniać, spraw które, dotyczą tego serwera. Osoba ważniejsza niż zwykła Pani admin, wie o tym. Więc wydaje mi się, że nie zostanie to bez wyciągnięcia konsekwencji.Co to miało znaczyć, bo mam wrażenie, że kierujesz się innymi serwerami, z innych forum? @Gosia Cytat KOBIETO, sama na innej sieci jesteś opiekunem i adminem, weź idź tam ogarniaj sobie serwer a nie tutaj toczysz jakieś śmieszne boje i skargi.To było nie potrzebne, z twojej strony do niej. Mogłaś zachować dla siebie. Powiem kolejny raz, bo może @Anka ツ jeszcze chyba nie wie. Nas tutaj Strefowiczów nie obchodzi to, kto był gdzie jakim człowiekiem, a interesuję nas to, jaki jest tutaj u nas.. Mało nas obchodzi to, że gdzieś tam ma bana i jakieś "ujowe" zachowanie i w ogóle, z jej strony, Albo Ty jesteś opiekun czy coś dla mnie możesz być Bogiem jak już komuś to pisałem, ale nie zmienia to faktu, że nas to nie interesuje. Jakby tak miało to wyglądać, to nie było by mnie tutaj gdzie jestem. Prosiłbym wszystkich Administratorów serwera, od dnia dzisiejszego abyście napisali na tym "say czat, że gracz Czysty jest", jak kogoś sprawdzacie, aby właśnie takie rzeczy i skargi nie wynikły później dobrze. Temat zamykam, bez żadnych konsekwencji wobec Administratorki serwera @Gosia. 2 2 1 Link to comment
Użytkownik∙ V1rus* Posted May 28, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 28, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Skowron skowron Posted May 25, 2020 Skowron Share Posted May 25, 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Link to comment
Recommended Posts