Użytkownik Łukasz Bulik Posted May 28, 2019 Użytkownik Share Posted May 28, 2019 ===================================================== [AMXBans] Zostales zbanowany przez admina: bez formy V1rus.exe ! [AMXBans] Czas: for -25973288 min [AMXBans] Zbanowany nick: _buLi_ [AMXBans] Powod: Cheat! [AMXBans] Mozesz odwolac sie na www.strefaskilla.pl ! [AMXBans] Twoje SteamID : VALVE_1:0:497344631 ! [AMXBans] Twoje IP : 37.30.8.101:27654 ===================================================== Kicked by Console: ML_NOTFOUND: INFO_DURING_KICK Kicked :ML_NOTFOUND: INFO nie wiem czy dostałem screeny proszę o ewentualne wyjaśnienie co mam zrobić banner.tga Link to comment
Użytkownik∙ V1rus* Posted May 28, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 28, 2019 @Zmiksowany / możesz zobaczyć czy są bany na cfg? Taki w ogóle? Hmm.. Pewnie banicja poleciała, bo oszukiwałeś, a jeśli taka banicja ma miejsce, to już nie pograsz, bo ostatniego bana jakiego nałożyłem na cfg, to nawet nie pamiętam kiedy taki ban miał miejsce. Link to comment
Użytkownik Łukasz Bulik Posted May 28, 2019 Author Użytkownik Share Posted May 28, 2019 cfg? nie oszukiwałem i chcę sięz tego wytłumaczyć. Link to comment
Użytkownik∙ Zmiksowany Posted May 29, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 29, 2019 Owego w cfg nigdzie nie ma. Więc wejdź w folder cstrike następnie poszukaj "config" usuń i spróbuj wbić na serwer. Problem powinien zniknąć. Link to comment
Zasłużony Smuszinio Posted May 31, 2019 Zasłużony Share Posted May 31, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts