Użytkownik eSSaX Posted June 1, 2019 Użytkownik Share Posted June 1, 2019 Nick: eSSa Imię: Łukasz Wiek: 20 w tym roku 21 . Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/essa/145.239.236.14:27160/ Steam/Nonsteam: steam Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Si Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem doświadczonym graczem i moja pomoc na pewno się przyda w sprawie cheaterów. Czasem mnie ponosi ale tylko czasem XD Kontakt: STEAM,FORUM,TS3 Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 1 1 3 Link to comment
Zasłużony PepePanDziobak Posted June 1, 2019 Zasłużony Share Posted June 1, 2019 To jest chiter i tyle :C +/- gt +wiek +Składka 1 Link to comment
BeerM@n grzevhuj Posted June 1, 2019 BeerM@n Share Posted June 1, 2019 Ta, +wiek +doświadczenie -słabe gt 1 1 Link to comment
Użytkowniczka Jesika :) Posted June 1, 2019 Użytkowniczka Share Posted June 1, 2019 Taak +amx +steam +składka +-gt, ale pewnie poprawisz (: 1 1 Link to comment
Premium 0$TRY Posted June 1, 2019 Premium Premium Share Posted June 1, 2019 na Tak + Steam + Składka + Mikro -/+ Gt 1 1 Link to comment
Użytkownik 510masari Posted June 1, 2019 Użytkownik Share Posted June 1, 2019 Oczywiście że na tak. +AMX, pisanie pluginów +Doświadczenie +Wiek +Składka +Znany, Lubiany +Ogarnięty +/- GT ale to jest do poprawienia, gracz cały czas jest aktywny na serwerach jak i teamspeak! 1 2 Link to comment
Użytkownik∙ Zmiksowany Posted June 1, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 1, 2019 edit: 2.6.2019 / Zmiksowany Niestety owe podanie zostaje odrzucone ze względu na to, że gracz się pali na tanim syfie: Jeżeli ową składkę opłaciłeś napisz do Mnie na priv. 1 2 1 4 Link to comment
Użytkownik∙ Zmiksowany Posted June 2, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 2, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 2 Link to comment
Recommended Posts