TenOdpalony. Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Wymagania: • minimum 16 lat (są wyjątki) - mam lat 18 w tym roku • doświadczenie (znajomość obsługi AMXX ) - takie 7/10 • czynny udział w życiu forum - wbiłem na sieć 3 dni i będzie wszystko git • 20 h przegranych na serwerze - mam pierwsze zmiany na chwilę obecną więc easy te 20h będzie w 4 dni max. • steam* - mam Steam lecz mam na nim problemy z FPS,że ma problem osiągnąć 40 lecz na non steam mam stałe 100FPS ( Tak sprawdzalem co moze byc przyczyna ale nic nie dziala) • kultura osobista - ową posiadam • umiejętność rozpoznawania cheatów - rozróżniam less recoil script, soft aimbot, legit aim, WH od infa na TS3/Skype/Discord • możliwość płacenia składek* - 11.07zł SMS po 10 każdego miesiąca Nick: TenOdpalony. Wiek: Lat 18 Mutacja: Oczywiście jest :) Mikro: ShureC606 sprawny do gadania na TS3 oraz do gry w CS - t.bone SC440 Link do GT: Nie znajduje mojego nicku : TenOdpalony. Znajomość amxx (0-10): 7/10 jak napisane wyżej :) Steam / Nonsteam: Steam oraz Nonsteam > Powód wypisany wyżej :) Dlaczego Ty? : Znam się na cheaterach, gdy nie ma adminów ludzie bawią się z cheaterami i psują innym grę I chciałbym temu poprostu zaprzestać Przy okazji jakieś mute oraz kick za AFK oraz mikrofon :) Czy spełniasz wymagania i znasz regulamin serwera? : 80% wymagań tak a następne 20% na dniach :) Możecie mi zaufać Jak mówię to tak będzie Link to comment
Użytkownik MajsterR^^ Posted July 10, 2018 Użytkownik Share Posted July 10, 2018 No, nie wiem, nie wiem. W sumie, to może i na tak. + wiek. +składka. +doświadczenie. +/-nie wiem czy można zaufać. 1 Link to comment
TenOdpalony. Posted July 10, 2018 Author Share Posted July 10, 2018 Wiem, że nie powinno się wypowiadać w swoich podaniach ale cóż zaryzykuję Dopóki nie wypadnie mi jakiś wyjazd i będę bez kompa to można mi ufać w 100% 1 minutę temu, MajsterR^^ napisał: No, nie wiem, nie wiem. W sumie, to może i na tak. + wiek. +składka. +doświadczenie. +/-nie wiem czy można zaufać. Link to comment
Rybson Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Okres próbny + Wiek + Składka + doswiadczennie 1 Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 10, 2018 Użytkownik Share Posted July 10, 2018 Podanie odrzucam, jesteś z nami za krótko, raptem 2 godziny. Popraw aktywność na forum, i daj się poznać innym. Złóż kolejne podanie za parę dni. 1 Link to comment
Recommended Posts