Użytkownik Predator95 Posted June 2, 2019 Użytkownik Share Posted June 2, 2019 Nick na serwerze: Predator95 Wiek:24 Link do GT:https://www.gametracker.com/player/Predator95/54.36.186.16:27185/Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]: 8/10 Dlaczego ty: Jest bardzo mało aktywnych adminów a dużo bardzo jest odpalonych graczy i dlatego inni gracze uciekają z serwera Pełniłem już role Admina prawie 3 lata dawno temu na innym serwerze i nie było ze mną żadnych kłopotów i nikt nie narzekał na mnie dlatego składam podanie na Admina na DD2 będę mógł w weekendy spędzać czas na serwerze całe dnie a w tygodniu od 4-6h Coś o sobie (Min. trzy zdania):Mam na imie Paweł. Mieszkam we Wrocławiu. Interesuje się Sportem,CS 1.6. Kontakt PV lub steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198964137111/ Link to comment
Zasłużony PepePanDziobak Posted June 2, 2019 Zasłużony Share Posted June 2, 2019 Można dać szanse -/+ to podanie wygląda jak po nieudanej operacji +Wiek +GT Link to comment
Administrator Dusia Posted June 2, 2019 Administrator Administrator Share Posted June 2, 2019 No mozna dac szanse +wiek +gt - zly link do steam dales -podanie poraszka -konto pod podanie +amx jesli to prawda ogarnianie admina powinno zostac sprawdzone na ts moim zdnaiem zeby to nie wygladalo jak to podanie np ;d Link to comment
Guest Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 na tak +steam +amx +widuje go na serwerze +zgłasza na U@ Link to comment
Użytkownik Creative` Posted June 2, 2019 Użytkownik Share Posted June 2, 2019 -podanie napisane rewelacja +wiek +steam czasami go tam idzie zauważyć szanse można dać każdemu Link to comment
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Posted June 2, 2019 Użytkownik Share Posted June 2, 2019 Można dać szansę +wiek +amx (jeśli to prawda) +gt -konto pod podanie Steam? Podałeś link do strony głównej steama zamiast do swojego profilu ,więc skąd mam wiedzieć ,że masz konto z cs 1.6? Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted June 2, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 2, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Link to comment
Recommended Posts