Właściciel Trivor Posted June 4, 2019 Właściciel Właściciel Share Posted June 4, 2019 Hej, myślę czy nie zamienić dotychczasowego systemu anty afk(kick) na taki co będzie slayował przykładowo po 60 sekundach lub też dodatkowo kickował po X czasu. Często się zdarza, że afk jest 3 rundy i dopiero go wywali. Co wy na to? (Ankieta) 4 Link to comment
Donator :)! Posted June 4, 2019 DONATOR Donator Share Posted June 4, 2019 Siemanko Ja jestem jak najbardziej ZA! Czesto jest tak ze idziesz do kuchni albo kibelka i w takiej sytuacji przynjamniej jestes na serwerze a nie Admin kicka. 1-2 rundy slay potem kick, jeszcze do ustalenia ewentualnie. Sam pomysł + P.S-Teraz zauwazylem ankiete <3 Link to comment
Właściciel Trivor Posted June 4, 2019 Właściciel Author Właściciel Share Posted June 4, 2019 Nie da się ustawić "rund" tylko sekundy czyli np. po 60 sekundach daje slaya Link to comment
Zasłużony PepePanDziobak Posted June 4, 2019 Zasłużony Share Posted June 4, 2019 Nie wiem czy tak się da, ale widziałem na jakiejś sieci, że było x sekund afka, a potem automatycznie bot wyrzucał i dawał bana chyba na 1min, ale tak teraz to dać tego slaya za 60sec afka. Link to comment
Użytkownik∙ xMietekx Posted June 4, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 4, 2019 Propozycja spoko leci + Link to comment
Guest Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 a nie lepiej po 60 sekundach wywala cie na spec i jest to 1/2 ostrzeżenia i po kolejnych 60 sekundach kick z serwera ? Link to comment
Premium Wicherek Posted June 4, 2019 Premium Premium Share Posted June 4, 2019 W sumie to kolega wyżej ma racje, lepiej jak by się dało, najpierw na Spectra a po dłuższej nieobecności gracza wywala z serwera. 1 Link to comment
Użytkownik 3rd Posted June 5, 2019 Użytkownik Share Posted June 5, 2019 Tak jak chlopaki wyzej napisali. Spoko, by byla opcja, gdyby Cie po 60-90s (osobiscie bym wolal 90s) przenosilo na specta, po cczym po kolejnych 60s, by cie kickalo z serwera. Link to comment
Użytkownik Kacperek pożeracz odbytów Posted June 17, 2019 Użytkownik Share Posted June 17, 2019 halo, halo, odświeżam temat, fajnie jakby zostało to wprowadzone bo afki wkurrrr strasznie @Trivor @Trivor. Link to comment
Recommended Posts