Użytkownik Chuck Norris Posted June 5, 2019 Użytkownik Share Posted June 5, 2019 Witam, w poradniku pokażę wam kilka przydatnych bindów. Aby zacząć pisać wciskamy say "y" zaczynamy od @ "małpy" @ - Tekst po lewej stronie ekranu @@ - Tekst u góry po środku ekranu @@@- Tekst u dołu po środku ekranu Oczywiście możemy dodać np: ( @@b) czyli kolory o - Pomarańczowy b - Niebieski g - Zielony c - Jasny niebieski m - Różowy r - Czerwony Po kliknięciu "u" (SayTeam) i dodaniu @ "małpa" piszemy między adminami Przykład: say_team: @ Przykład 1. Przydatne bindy dla admina. bind "klawisz" "say @@b NA SERWERZE OBOWIĄZUJE KULTURA " bind "klawisz" "say @@b TERRO PODKŁADA BOMBĘ | CT ROZBRAJA BOMBĘ " bind "klawisz" "say @@b RAM PAM PAM CELE MAPY ALBO BAN! " bind "klawisz" "say @@b MIKROFON PO MUTACJI | WYJATKIEM PODANIE INFO " bind "klawisz" "say @@b ZAPRASZAMY NA NASZE FORUM: StrefaSkilla.pl " bind "klawisz" "say @@b ZAPRASZAMY NA NASZEGO TEAMSPEAK: TS3 bind "klawisz" "say @@b WIDZISZ JAK KTOŚ LAMIE REGULAMIN, GRA NA WSPOMAGACZACH. NAPISZ NA U@ (say_team@) " Opcjonalnie możemy dodać jeszcze kilka np: bind "klawisz" "say @@b RESP TT DO 1.30 " bind "klawisz" "say @@b OGLASZAMY KONKURS! DO WYGRANIA CIEKAWE NAGRODY. DOWIEDZ SIE WIECEJ WPISUJAC /konkurs . " bind "klawisz" "say @@b PILNIE POSZUKIWANI ADMINI, PODANIA MOŻNA SKŁADAĆ NA FORUM "StrefaSkilla.pl" 2. Bindowanie szybkiego wybierania komend serwera Opcja dla każdego gracza bind "klawisz" "say /menu " - Otwiera menu serwera bind "klawisz" "say /pomoc" - Pokazuje panel pomocy oraz informacji na temat modyfikacji bind "klawisz" "say /sklepsms" - Otwiera menu w którym możemy dokonać zakupu bind "klawisz" "say /rs" - Resetowanie statystyk meczu Bindwanie klawiszy przy braku mikro lub zakazu używania bind "klawisz" "say_team IDZIEMY WSZYSCY NA "A" " bind "klawisz" "say_team IDZIEMY WSZYSCY NA "B" " bind "klawisz" "say_team PILNOWAĆ PAKI / BRONIC PAKI " 3. Jako Admin możesz mówic Do ALL i tylko Do Adminów bind "KLAWISZ" "+adminvoice" - jako admin możesz mówić do ALL. bind "KLAWISZ" "+interadminvoice" - jako admin możesz mówić tylko do adminów. Jeśli czegoś zabrakło w poradniku śmiało pisz pod tematem! Zakaz kopiowania. PORADNIK BY @Dr. Skacz strefaskilla.pl 1 1 Link to comment
Administrator Dusia Posted June 5, 2019 Administrator Administrator Share Posted June 5, 2019 miałam napisac wlasnie a gdzie zrodlo ale skoro sam napisales bez kopiowania,, +za chęci 1 1 Link to comment
Zasłużony PepePanDziobak Posted June 5, 2019 Zasłużony Share Posted June 5, 2019 Trochę słabe bo trzy/czwarte poradnika skopiowane. Link to comment
Użytkownik∙ xMietekx Posted June 5, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 5, 2019 3 godziny temu, ZAJONC napisał: Trochę słabe bo trzy/czwarte poradnika skopiowane. Nie gadaj głupot oki ? na każdym forum taki poradnik to podstawa. sam miałem takowy napisać ale nie mam czasu nawet sobie pograć w cs'a 1 Link to comment
Użytkownik Chuck Norris Posted June 5, 2019 Author Użytkownik Share Posted June 5, 2019 4 godziny temu, Dusia napisał: miałam napisac wlasnie a gdzie zrodlo ale skoro sam napisales bez kopiowania,, +za chęci Fakt skopiowałem parę rzeczy, aczkolwiek większość napisałem sam. Co oznacza ze nie ma nigdzie takiego samego a prawa autorskie nie zostały naruszone :) Napisanie tego oraz kopiowanie zajeło mi ok. 10-15 min więc nie takie skopiowane. Źródło mogę podesłać PW. Aczkolwiek jest to parę linijek ;) takich poradników napisałem dziesiątki i jeszcze tu nie jeden wpadnie ;) Miałem kilka sieci więc trochę pisania było, szanuję czyjaś pracę bo wiem ile czasu to zajmuje.. Dlatego nie kopiuje nigdy czyjejś pracy -,- 2 Link to comment
Zasłużony PepePanDziobak Posted June 5, 2019 Zasłużony Share Posted June 5, 2019 2 minuty temu, Dr. Skacz napisał: Fakt skopiowałem parę rzeczy, aczkolwiek większość napisałem sam. Co oznacza ze nie ma nigdzie takiego samego a prawa autorskie nie zostały naruszone Napisanie tego oraz kopiowanie zajeło mi ok. 10-15 min więc nie takie skopiowane. Źródło mogę podesłać PW. Aczkolwiek jest to parę linijek takich poradników napisałem dziesiątki i jeszcze tu nie jeden wpadnie Miałem kilka sieci więc trochę pisania było, szanuję czyjaś pracę bo wiem ile czasu to zajmuje.. Dlatego nie kopiuje nigdy czyjejś pracy -,- No okej, jak coś masz na pw źródło. 1 Link to comment
Użytkownik Chuck Norris Posted June 5, 2019 Author Użytkownik Share Posted June 5, 2019 4 minuty temu, ZAJONC napisał: No okej, jak coś masz na pw źródło. Dokładnie to właśnie to Więc sam widzisz że większość jest zastąpiona przeze mnie. A tak na marginesie na większości sieciach ten poradnik jest skopiowany identyko -,- Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted June 6, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 6, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Użytkownik∙ hk. Posted June 7, 2020 Użytkownik∙ Share Posted June 7, 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do kosza. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Link to comment
Recommended Posts