Jump to content
[CS2] ONLY AWP POSZUKUJE ADMINISTRACJI SERWERA! REKRUTACJA OTWARTA! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

Podsumowanie godzin DD2 #1

Limitowany.

Recommended Posts

• Użytkownik

spacer.png

Kontynuując zasadę wprowadzoną przez poprzednich opiekunów wracamy do podliczania cotygodniowej aktywności adminów.

Przypominam, że każdy z Was ma do wyrobienia normę która wynosi 360 minut czyli 6 godzin gry na serwerze podczas tygodnia.

Admini z trzema największymi wynikami będą nagradzani reputacją (5, 3, 1) natomiast osoby które nie zmieszczą się w formie zostaną ukarane ostrzeżeniem na konto admina. Aktualny poziom ostrzeżeń znajdziecie TUTAJ.

Jeśli nie jesteś w stanie z jakiś przyczyn wyrobić formy powiadom mnie o tym na PW lub napisz temat TUTAJ.

ADMINI:

@Leszczyk Top1 

@Ciks aka

@iks de^^

@Tytan

@(=|ASTER|=)

@dope 333

@VaX

@Kiedyś byłem opór :(

@Młody

@Dariusz

@Creative`

@Chuck Norris

@Sevi aka ProBot 1337

@NoMercy.

@WujMamrot

@Predator95

@hdn

Pierwsze podsumowanie po dłuższej przerwie odbędzie się 9 czerwca za okres (03.06 - 09.06)

Pozdrawiam wasz ukochany opiekun @Limitowany :zakochany:

• Lubię to! 3
  • Użytkownik

Witam wszystkich w pierwszym podsumowaniu godzin od dłuższego czasu!

[Okres 03.06.2019 - 09.06.2019]

Koniec odpoczywania czas brać się do roboty bo aktywność co niektórych jest żenująca i naganna!

Podsumowując:

1. Admini bez urlopów/zwolnień:

@Leszczyk Top1 95 minut | 1,5 godziny | Wynik bardzo słaby, nie wiem czemu taki spadek aktywności ale proszę o poprawienie jej! Nie będę wspominał już nic o 20 dniowej przerwie w twojej grze....

- @iks de^^ 0 minut | 0 godzin | Ostatnia aktywność na serwerze miesiąc temu! 

- @Tytan 18 minut | 0 godzin | Serio 18 minut? Adminem jesteś od bardzo dawna więc powinieneś dawać przykład reszcie. Aktywność na serwerze bardzo niska. W tym miesiącu wszedłeś 10 razy...

- @(=|ASTER|=) 454 minut | 7.5 godziny | Norma wyrobiona, aktywność dobra, częstotliwość gry również. Prosiłbym tylko żebyś nie grał incognito na tylu nickach bo to utrudnia pracę mi i innym adminom :P

- @dope 333 0 minut | 0 godzin | Diametralny spadek aktywności. Złożyłeś ostatnio podanie na opiekuna serwera, które zostało przyjęte to skąd taki spadek formy? Norma nie wyrobiona + słaba częstotliwość gry.

- @demolka 188 minut | 3 godziny | Niestety nie udało Ci się wyrobić formy, proszę popraw aktywność i częstotliwość w grze.

- @Kiedyś byłem opór :( 335 minut | 5,5 godziny | Nie wiele brakowało do wyrobienia wymaganej formy no ale jednak się nie udało. Częstotliwość dobra lecz trzeba by wydłużyć sesje gry.

- @Młody 263 minut | 4 godziny | Norma nie wyrobiona, jesteś dość świeżym adminem i to dopiero początek twojej przygody więc zacznij ją rozwijać na plus.

- @Creative` 1809 minut | 30 godzin WOW! | Norma zamknięta pięciokrotnie, ponad przeciętna aktywność. Bardzo doceniam! Trzymaj tak dalej!

- @Sevi aka ProBot 1337 2055 minut | 34 godzin SZOK! | Licznik również przekręcony pięciokrotnie. Pięknie i cudownie :D 

- @WujMamrot 758 minut | 12 godzin | Norma przekręcona dwukrotnie, wynik bardzo dobry, aktywność dobra. Trzymaj tak dalej!

- @Predator95 709 minut | 11 godzin | Jesteś najnowszym adminem w naszym zespole a nie jeden ze starszych administratorów powinien pozazdrościć Ci aktywności.

2. Admini na urlopie/zwolnieniu:

- @Ciks aka 100 minut | 1.5 godziny | Urlop zwalnia Ciebie całkowicie z grania ale jak widać mamy to 100 minut. Jest dobrze :)

- @VaX 0 minut | 0 godzin | urlop wszystko tłumaczy, pozdrawiam!

- @NoMercy. 432 minuty | 7 godzin | pomimo tego, że zgłaszałeś mi zmniejszoną aktywność norma tak czy siak wyrobiona. Bardzo ładnie!

- @Dariusz 777 minut | +- 13 godzin | Również pomimo zgłoszonej mniejszej aktywności norma wyrobiona dwukrotnie. Trzymaj tak dalej.

- @Chuck Norris 682 minuty | 11 godzin | Zgłaszałeś awarię komputera więc jesteś zwolniony ale norma wyrobiona jeszcze przed zgłoszeniem :P Jest dobrze szeryfie! Tak trzymaj!

Najbardziej aktywni:

@Sevi aka ProBot 1337 + 5 puntów reputacji

@Creative` + 3 punktów reputacji

@Dariusz + 1 punkt reputacji

Ostrzeżenia otrzymują:

@Leszczyk Top1 +1 na konto admina

@iks de^^ tutaj mamy degradacje ze względu na osiągnięcie poziomu 3 ostrzeżeń + brak aktywności od miesiąca.

@Tytan +1 na konto admina

@dope 333 +1 na konto admina

@demolka +1 na konto admina

@Kiedyś byłem opór :( +1 na konto admina

@Młody +1 na konto admina

Nowi admini w ekipie:

- @Predator95

- @WujMamrot

Moim zdaniem porażka! Na 12 aktywnych adminów tylko pięciu zmieściło się w normie. Dziś jedna osoba straciła uprawnienia więc weźcie sobie to do serca i zepnijcie dupki <3

Jeśli z jakiś przyczyn nie możecie wyrobić normy, wasza aktywność jest zmniejszona dajcie mi wcześniej znać podając powód lub napiszcie prośbę o urlop w dziale z nieobecnościami bo szkodzicie tylko sobie.

Jeśli ktoś ma jakieś zastrzeżenia to proszę PW!

Pozdrawiam widzimy się za tydzień!

Wasz opiekun.

@AdeK - proszę o odebranie uprawnień graczowi iks de.

@AdeK, @Trivor, @Smuszinio, @Zmiksowany proszę o dodanie reputacji, dzięki!

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Użytkownik

Witam wszystkich w drugim podsumowaniu godzin!

[Okres 10.06.2019 - 16.06.2019]

Miałem nadzieję, że po zeszłotygodniowym podsumowaniu kilka osób przyjmie do siebie moje ostrzeżenia no ale niestety...

Podsumowując:

1. Admini bez urlopów/zwolnień:

- @Leszczyk Top1 0 minut | 0 godzin | Myślałem, że poprawisz aktywność ale myliłem się. Naprawdę podczas tygodnia nie znalazłeś nawet chwili, żeby chociaż wejść na serwer?

- @Tytan 0 minut | 0 godzin | Również sytuacja taka sama jak Pana wyżej. Popraw się albo zakończymy współpracę!

- @(=|ASTER|=) 429 minut | 7 godzin | Norma dobra aktywność na serwerze i forum też na plus. 

- @dope 333 0  minut | 0 godzin | Zerowa aktywność. Nie ma co komentować.

- @Kiedyś byłem opór :( 368 minut | 6 godzin | Norma wyrobiona, jest poprawa cieszę się, że wziąłeś do Siebie ostanie ostrzeżenie.

- @Młody 160 minut | prawie 3 godziny | Znów nie zmieściłeś się w normie, jest to Twoje ostatnie ostrzeżenie aby poprawić coś!

- @Creative` 727 minut | 12 godzin | Norma znów wyrobiona tym razem dwukrotnie. Dobry wynik :D

- @Sevi aka ProBot 1337 2663 minut | 44 godzin | Ziomek ja Cię podziwiam. Aktywność wymarzona :x

- @WujMamrot 1301 minut | 21 godzin | Wynik bardzo dobry, lepszy od tego w zeszłym tygodniu. Nowy admin a wleciał z mega pompą!

- @Predator95 578 minut | 9 godzin | Norma znów na plus, dobra aktywność jak i częstotliwość gry.

- @NoMercy. 399 minut | 6 godzin | Norma również znów wyrobiona. Fajne GT oby tak dalej!

- @hdn 1527 minut | 25,5 godzin | Norma wyrobiona wielokrotnie, aktywność jak na nowego admina wzorowa. 

2. Admini na urlopie/zwolnieniu:

@Ciks aka 128 minut | 2 godziny | Tak jak poprzednio doceniam grę na urlopie :D

- @VaX 0 minut | 0 godzin | Urlop Cię usprawiedliwia, mam nadzieję, że wrócisz prędko.

- @Dariusz 555 minut | 9 godzin | Dobra aktywność, dobra częstotliwość gry, po co Ci ten urlop haha?

- @Chuck Norris 366 minut | 6 godzin | No chuckuś norma wyrobiona prawie co do minuty. Jest dobrze.

Najbardziej aktywni:

@Sevi aka ProBot 1337 + 5 punktów reputacji

@hdn + 3 punktów reputacji

@WujMamrot + 1 punktów reputacji

Ostrzeżenia otrzymują:

@Leszczyk Top1 + 1 na konto admina

@Tytan + 1 na konto admina

@dope 333 + 1 na konto admina

@Młody + 1 na konto admina

Nowi admini w ekipie:

@hdn

Zapraszam do składania podań

Część z Was poprawiła swoją aktywność, cześć pogorszyła. Niestety grono adminów z tygodnia na tydzień pomniejsza się.

Naprawdę chłopaki weźcie się trochę w garść i poświęćcie chwilkę dla serwera.

Jeśli z jakiś przyczyn nie możecie wyrobić normy, wasza aktywność jest zmniejszona dajcie mi wcześniej znać podając powód lub napiszcie prośbę o urlop w dziale z nieobecnościami bo szkodzicie tylko sobie.

Jeśli ktoś ma jakieś zastrzeżenia to proszę PW!

Pozdrawiam widzimy się za tydzień!

Wasz opiekun.

Pozwolę sobie wtrącić tutaj, przepraszam za mniejszą aktywność w tym tygodniu ale przerosła mnie trochę liczba zadań w życiu prywatnym oraz sieciowym. Już wszystko wraca do normy.

@AdeK @Trivor @Smuszinio @Zmiksowany proszę o dodanie reputacji.

• Lubię to! 2
  • fr0zen unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]