Użytkownik Limitowany. Posted June 6, 2019 Użytkownik Share Posted June 6, 2019 Kontynuując zasadę wprowadzoną przez poprzednich opiekunów wracamy do podliczania cotygodniowej aktywności adminów. Przypominam, że każdy z Was ma do wyrobienia normę która wynosi 360 minut czyli 6 godzin gry na serwerze podczas tygodnia. Admini z trzema największymi wynikami będą nagradzani reputacją (5, 3, 1) natomiast osoby które nie zmieszczą się w formie zostaną ukarane ostrzeżeniem na konto admina. Aktualny poziom ostrzeżeń znajdziecie TUTAJ. Jeśli nie jesteś w stanie z jakiś przyczyn wyrobić formy powiadom mnie o tym na PW lub napisz temat TUTAJ. ADMINI: @Leszczyk Top1 @Ciks aka @iks de^^ @Tytan @(=|ASTER|=) @dope 333 @VaX @Kiedyś byłem opór :( @Młody @Dariusz @Creative` @Chuck Norris @Sevi aka ProBot 1337 @NoMercy. @WujMamrot @Predator95 @hdn Pierwsze podsumowanie po dłuższej przerwie odbędzie się 9 czerwca za okres (03.06 - 09.06) Pozdrawiam wasz ukochany opiekun @Limitowany 3 Link to comment
Użytkownik Limitowany. Posted June 9, 2019 Author Użytkownik Share Posted June 9, 2019 Witam wszystkich w pierwszym podsumowaniu godzin od dłuższego czasu! [Okres 03.06.2019 - 09.06.2019] Koniec odpoczywania czas brać się do roboty bo aktywność co niektórych jest żenująca i naganna! Podsumowując: 1. Admini bez urlopów/zwolnień: - @Leszczyk Top1 95 minut | 1,5 godziny | Wynik bardzo słaby, nie wiem czemu taki spadek aktywności ale proszę o poprawienie jej! Nie będę wspominał już nic o 20 dniowej przerwie w twojej grze.... - @iks de^^ 0 minut | 0 godzin | Ostatnia aktywność na serwerze miesiąc temu! - @Tytan 18 minut | 0 godzin | Serio 18 minut? Adminem jesteś od bardzo dawna więc powinieneś dawać przykład reszcie. Aktywność na serwerze bardzo niska. W tym miesiącu wszedłeś 10 razy... - @(=|ASTER|=) 454 minut | 7.5 godziny | Norma wyrobiona, aktywność dobra, częstotliwość gry również. Prosiłbym tylko żebyś nie grał incognito na tylu nickach bo to utrudnia pracę mi i innym adminom - @dope 333 0 minut | 0 godzin | Diametralny spadek aktywności. Złożyłeś ostatnio podanie na opiekuna serwera, które zostało przyjęte to skąd taki spadek formy? Norma nie wyrobiona + słaba częstotliwość gry. - @demolka 188 minut | 3 godziny | Niestety nie udało Ci się wyrobić formy, proszę popraw aktywność i częstotliwość w grze. - @Kiedyś byłem opór :( 335 minut | 5,5 godziny | Nie wiele brakowało do wyrobienia wymaganej formy no ale jednak się nie udało. Częstotliwość dobra lecz trzeba by wydłużyć sesje gry. - @Młody 263 minut | 4 godziny | Norma nie wyrobiona, jesteś dość świeżym adminem i to dopiero początek twojej przygody więc zacznij ją rozwijać na plus. - @Creative` 1809 minut | 30 godzin WOW! | Norma zamknięta pięciokrotnie, ponad przeciętna aktywność. Bardzo doceniam! Trzymaj tak dalej! - @Sevi aka ProBot 1337 2055 minut | 34 godzin SZOK! | Licznik również przekręcony pięciokrotnie. Pięknie i cudownie - @WujMamrot 758 minut | 12 godzin | Norma przekręcona dwukrotnie, wynik bardzo dobry, aktywność dobra. Trzymaj tak dalej! - @Predator95 709 minut | 11 godzin | Jesteś najnowszym adminem w naszym zespole a nie jeden ze starszych administratorów powinien pozazdrościć Ci aktywności. 2. Admini na urlopie/zwolnieniu: - @Ciks aka 100 minut | 1.5 godziny | Urlop zwalnia Ciebie całkowicie z grania ale jak widać mamy to 100 minut. Jest dobrze - @VaX 0 minut | 0 godzin | urlop wszystko tłumaczy, pozdrawiam! - @NoMercy. 432 minuty | 7 godzin | pomimo tego, że zgłaszałeś mi zmniejszoną aktywność norma tak czy siak wyrobiona. Bardzo ładnie! - @Dariusz 777 minut | +- 13 godzin | Również pomimo zgłoszonej mniejszej aktywności norma wyrobiona dwukrotnie. Trzymaj tak dalej. - @Chuck Norris 682 minuty | 11 godzin | Zgłaszałeś awarię komputera więc jesteś zwolniony ale norma wyrobiona jeszcze przed zgłoszeniem Jest dobrze szeryfie! Tak trzymaj! Najbardziej aktywni: @Sevi aka ProBot 1337 + 5 puntów reputacji @Creative` + 3 punktów reputacji @Dariusz + 1 punkt reputacji Ostrzeżenia otrzymują: @Leszczyk Top1 +1 na konto admina @iks de^^ tutaj mamy degradacje ze względu na osiągnięcie poziomu 3 ostrzeżeń + brak aktywności od miesiąca. @Tytan +1 na konto admina @dope 333 +1 na konto admina @demolka +1 na konto admina @Kiedyś byłem opór :( +1 na konto admina @Młody +1 na konto admina Nowi admini w ekipie: - @Predator95 - @WujMamrot Moim zdaniem porażka! Na 12 aktywnych adminów tylko pięciu zmieściło się w normie. Dziś jedna osoba straciła uprawnienia więc weźcie sobie to do serca i zepnijcie dupki <3 Jeśli z jakiś przyczyn nie możecie wyrobić normy, wasza aktywność jest zmniejszona dajcie mi wcześniej znać podając powód lub napiszcie prośbę o urlop w dziale z nieobecnościami bo szkodzicie tylko sobie. Jeśli ktoś ma jakieś zastrzeżenia to proszę PW! Pozdrawiam widzimy się za tydzień! Wasz opiekun. @AdeK - proszę o odebranie uprawnień graczowi iks de. @AdeK, @Trivor, @Smuszinio, @Zmiksowany proszę o dodanie reputacji, dzięki! 2 1 Link to comment
Użytkownik Limitowany. Posted June 16, 2019 Author Użytkownik Share Posted June 16, 2019 Witam wszystkich w drugim podsumowaniu godzin! [Okres 10.06.2019 - 16.06.2019] Miałem nadzieję, że po zeszłotygodniowym podsumowaniu kilka osób przyjmie do siebie moje ostrzeżenia no ale niestety... Podsumowując: 1. Admini bez urlopów/zwolnień: - @Leszczyk Top1 0 minut | 0 godzin | Myślałem, że poprawisz aktywność ale myliłem się. Naprawdę podczas tygodnia nie znalazłeś nawet chwili, żeby chociaż wejść na serwer? - @Tytan 0 minut | 0 godzin | Również sytuacja taka sama jak Pana wyżej. Popraw się albo zakończymy współpracę! - @(=|ASTER|=) 429 minut | 7 godzin | Norma dobra aktywność na serwerze i forum też na plus. - @dope 333 0 minut | 0 godzin | Zerowa aktywność. Nie ma co komentować. - @Kiedyś byłem opór :( 368 minut | 6 godzin | Norma wyrobiona, jest poprawa cieszę się, że wziąłeś do Siebie ostanie ostrzeżenie. - @Młody 160 minut | prawie 3 godziny | Znów nie zmieściłeś się w normie, jest to Twoje ostatnie ostrzeżenie aby poprawić coś! - @Creative` 727 minut | 12 godzin | Norma znów wyrobiona tym razem dwukrotnie. Dobry wynik - @Sevi aka ProBot 1337 2663 minut | 44 godzin | Ziomek ja Cię podziwiam. Aktywność wymarzona - @WujMamrot 1301 minut | 21 godzin | Wynik bardzo dobry, lepszy od tego w zeszłym tygodniu. Nowy admin a wleciał z mega pompą! - @Predator95 578 minut | 9 godzin | Norma znów na plus, dobra aktywność jak i częstotliwość gry. - @NoMercy. 399 minut | 6 godzin | Norma również znów wyrobiona. Fajne GT oby tak dalej! - @hdn 1527 minut | 25,5 godzin | Norma wyrobiona wielokrotnie, aktywność jak na nowego admina wzorowa. 2. Admini na urlopie/zwolnieniu: - @Ciks aka 128 minut | 2 godziny | Tak jak poprzednio doceniam grę na urlopie - @VaX 0 minut | 0 godzin | Urlop Cię usprawiedliwia, mam nadzieję, że wrócisz prędko. - @Dariusz 555 minut | 9 godzin | Dobra aktywność, dobra częstotliwość gry, po co Ci ten urlop haha? - @Chuck Norris 366 minut | 6 godzin | No chuckuś norma wyrobiona prawie co do minuty. Jest dobrze. Najbardziej aktywni: @Sevi aka ProBot 1337 + 5 punktów reputacji @hdn + 3 punktów reputacji @WujMamrot + 1 punktów reputacji Ostrzeżenia otrzymują: @Leszczyk Top1 + 1 na konto admina @Tytan + 1 na konto admina @dope 333 + 1 na konto admina @Młody + 1 na konto admina Nowi admini w ekipie: @hdn Zapraszam do składania podań Część z Was poprawiła swoją aktywność, cześć pogorszyła. Niestety grono adminów z tygodnia na tydzień pomniejsza się. Naprawdę chłopaki weźcie się trochę w garść i poświęćcie chwilkę dla serwera. Jeśli z jakiś przyczyn nie możecie wyrobić normy, wasza aktywność jest zmniejszona dajcie mi wcześniej znać podając powód lub napiszcie prośbę o urlop w dziale z nieobecnościami bo szkodzicie tylko sobie. Jeśli ktoś ma jakieś zastrzeżenia to proszę PW! Pozdrawiam widzimy się za tydzień! Wasz opiekun. Pozwolę sobie wtrącić tutaj, przepraszam za mniejszą aktywność w tym tygodniu ale przerosła mnie trochę liczba zadań w życiu prywatnym oraz sieciowym. Już wszystko wraca do normy. @AdeK @Trivor @Smuszinio @Zmiksowany proszę o dodanie reputacji. 2 Link to comment
Recommended Posts