Użytkownik Kubuś 88 Posted June 9, 2019 Użytkownik Share Posted June 9, 2019 Twój Nick: [Chicago] Kubus 88 <3 Czego dotyczy Błąd: dmg Granatów Kilka słów na temat błędu: To jest jakaś istna porażka, aby HE brał 95hp w kamizelce i hełmie. Ograniczcie ten dmg do 45-55, bo to jest strasznie irytujące. 1 Link to comment
Guest Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 +1 przydało by się zmniejszyć trochę bo to wkurza -.- masz 90hp rzuci ci jakiś bot HE i koniec Link to comment
Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Posted June 9, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 9, 2019 Witamy na FFA XDDDDDDDDDDDDDD Ale problem jak się nie mylę, poruszałem na wielu sieciach i mało kto tym się zainteresował, więc nie liczyłbym na jakieś ekscesy Ale +1 Link to comment
Użytkownik Limitowany. Posted June 9, 2019 Użytkownik Share Posted June 9, 2019 Z tego co zauważyłem to he są na prawdę mocne i np nawet granat który wybuchnie za tobą a znajdujesz się za skrzynką zadaje Ci +- 70 życia więc nie wiem co z tym he. Moim zdaniem propozycja fajna i obrażenia zostaną zmniejszone do 50% bo grać się nie da (weźmy pod uwagę to, że przy takiej ilości ludzi na serwerze ct bynajmniej 4 zawsze wali he na anarchie a tt który chce przejść midem na gale dostaje po 30 obrażeń przez ściane ...) Podrzucę @AdeK link do pluginu. Zaczekajcie a być może się pojawi za jakiś czas. Pozdrawiam. 1 Link to comment
Użytkownik Limitowany. Posted June 9, 2019 Użytkownik Share Posted June 9, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts