BeerM@n grzevhuj Posted June 10, 2019 BeerM@n Share Posted June 10, 2019 Nick: GrzeNiu Imię: Grzesiek Wiek: 23 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 5 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/GrzeNiu/145.239.236.14:27160/ Steam/Nonsteam: Steam Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Zgoda Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem aktywnym graczem, chcę pomóc obecnym adminom. Kontakt: Steam, GG Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 1 Link to comment
Użytkownik∙ zjc(^; Posted June 10, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 10, 2019 W sumie why not Wiek Steam Nie słyszałem żeby wyzywał albo przeginał z kulturą kiedy ja grałem, było git Gt w sumie tez dobre Ale - to to, że dostaje często z awki jak na B przebiegam, ale i tak dam CI tak Link to comment
Guest Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 a ja bym dał szanse chłopakowi +wiek +gt +skladka +steam jeśli chodzi o kulture to myślę ze jak dostanie admina to ją na pewno poprawi w 100% Link to comment
Użytkownik∙ Zmiksowany Posted June 10, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 10, 2019 + Wiek + Aktywność na serwerze + Zgłasza łamiących regulamin na u@ + Wsparcie serwera w postaci składki Myślę, że mogę Ci dać szansę wykazania się na okresie próbnym. Większych problemów z Tobą nie było ani nie ma, zachowujesz alright kulturę czasem jesteś porywczy ale każdego czasem ponoszą emocję. W celu opłacenia składki zgłoś się do @Trivor na priv. 2 1 Link to comment
Użytkownik∙ Zmiksowany Posted June 10, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 10, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts