Użytkownik Limitowany. Posted June 12, 2019 Użytkownik Share Posted June 12, 2019 Mam nadzieję, że skoro znów działy się pojawiły każdy z Was adminów dd2 #1 ma dostęp. Kieruje to ogólnikowo do każdego z Was i nie będę mówić kto i za czym stoi. Informacja głównie do adminów ale @AdeK i @Trivor też możecie zajrzeć. Otóż niepokoi mnie kilka spraw a trochę tego będzie więc napiszę w punktach żeby było łatwiej. 1. Bardzo słaba aktywność adminów. Nie chcę nic mówić ale z końcem tego tygodnia jeśli sytuacja się nie zmieni posadę straci aż 4 adminów za maksymalny poziom ostrzeżeń spowodowany zerową aktywnością na serwerze tudzież nie wyrobieniem się w normie. Chodzi mi tutaj o adminów którzy pełnią tą funkcję jakiś czas bo admini świeżo upieczeni aktywność mają zajebistą. No ale co do osób które mają serwer w dupie. Po uja, że tak powiem siedzicie na randze skoro tygodniowo nie gracie wcale lub po 15-20 minut, kpina. Jeśli nie chcecie admina zapraszam na PW lub do działu rezygnacji. 2. Zmiana nicków. Kolejną rzeczą nie będę mówił u kogo jest ciągła zmiana nicków na serwerze (chciałbym ażeby każdy z Was się zastosował). Zrozumcie, że gdy zmieniacie ciągle te swoje nicki to ja się gubię w podliczaniu godzin w GT, nie znam waszych nicków. Ja rozumiem wejść incognito na innym nicku żeby kogoś sprawdzić ale nie musicie zmieniać nicków jak rękawiczki i nabijać sobie godzin na nich. Jeśli jest jakiś konkretny powód, że chcecie zmienić ten nick to dajcie znać na steam lub PW żebym sobie odnotował gdzie mam szukać waszych GT.... 3. Brak subordynacji jeśli chodzi o forum. Nie będe wymieniać wprost o kogo chodzi ale pewnie się domyślicie. Zacznę od pewnego wpisu w regulaminie admina: &1.1 Admin ma obowiązek przestrzegania regulaminu serwera, jak i forum. oraz &1.2 Admin ma świecić przykładem zarówno na serwerze, jak i forum. Tak więc kur*a proszę nie mieć do mnie pretensji jak dostaniecie ostrzeżenie za wyzywanie, przeklinanie w tematach i robienie syfu tylko poczytajcie sobie na dobranoc regulamin forum/serwera. Nie wspomnę już, że po nadaniu ostrzeżenia konkretna osoba wykazała się idiotyzmem i zaczęła podburzać na serwerze innych administatorów przeciw mnie. Tutaj jeszcze odniose się do Twoich słów "z dupy nazwane ostrzeżenie, nie potrafisz sprawować swojej funkcji) jakoś tak. Więc uświadamiam Was na przyszłość, że za wasze kretyńskie zachowanie JA dostaje po dupie. Tak więc proszę chłopaki o zachowanie jakiegoś poziomu i pokażmy, że ekipa z dd2#1 to ludzie na poziomie. 4. Teraz sytuacja na którą skarżą się gracze, sytuacja w której nie raz nawet i sam uczestniczyłem... Chodzi mi o podpowiadanie drugiemu adminowi po śmierci na u@ lub adminvoice. Ja rozumiem, mamy swoje czaty prywatne ale one nie służą do podpowiadania drugiemu koledze bo tylko mu szkodzicie, zdarzy się sytuacja jak dziś, prefire prosto w gościa przez całą mape (tzw. 'ide prosto po fraga") gość się wkurzy i rozpisze demo i wtedy będzie problem jak się wytłumaczyć skąd się wiedziało... Teraz trochę przyjemniejsze tematy: 5. Chciałbym podziękować Wam za miłe przyjęcie w swoje szeregi. Fajni z Was ludzie i mam nadzieję, że cały czas współpraca będzie tak dobra. 6. Aktywność "świeżynek" Tutaj "imienna" pochwała dla @Sevi aka ProBot 1337 oraz @Creative` za tak dobrą aktywność sięgającą +- 2000 minut na serwerze tygodniowo. Oby tak dalej to może wymyślimy jakieś fajne nagrody. To chyba na tyle na ten moment. Zapraszam do dyskusji. Aaaaa i jeszcze, prośba taka nie kierujcie do mnie zapytań dlaczego nie macie uprawnień, svipa, że ktoś ma problem z svipem itp ponieważ @AdeK jeszcze nie przekazał mi uprawnień do ftp/hostingu serwera, więc jak na razie takie sprawy do niego. PS. pamiętajcie, że to dział również dla Was dlatego tutaj możecie pisać tematy z propozycjami (wewnątrz ekipowymi), problemami oraz sporami w administracji. Pozdrawiam Limitowany. @Sevi aka ProBot 1337 @Creative` @Młody @WujMamrot @Chuck Norris @(=|ASTER|=) @dope 333 @Kiedyś byłem opór :( @Tytan @Dariusz @VaX @NoMercy. @Ciks aka @Predator95 @Leszczyk Top1 4 Link to comment
Użytkownik Chuck Norris Posted June 12, 2019 Użytkownik Share Posted June 12, 2019 XD Link to comment
Guest Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 takie pytanie kiedy w końcu będzie na serwerze amx_niewidka? Link to comment
Użytkownik Chuck Norris Posted June 12, 2019 Użytkownik Share Posted June 12, 2019 Ty @Limitowany ? Twoje produkcję Pisanie w kółko tego samego nie czyni serwera lepszym Link to comment
Użytkownik Limitowany. Posted June 12, 2019 Author Użytkownik Share Posted June 12, 2019 1 minutę temu, Sevi aka ProBot 1337 napisał: takie pytanie kiedy w końcu będzie na serwerze amx_niewidka? tak jak mówię, nie mam na razie dostępu więc o takie rzeczy musisz ścigać @AdeK Link to comment
Użytkownik Creative` Posted June 13, 2019 Użytkownik Share Posted June 13, 2019 irytująca akcja adminów co w podaniu pisali, ze mają micro. Hmm... ale gdzie? skoro ich nie słychać 1 Link to comment
Użytkownik BanneD Posted June 13, 2019 Użytkownik Share Posted June 13, 2019 Godzinę temu, Creative` napisał: irytująca akcja adminów co w podaniu pisali, ze mają micro. Hmm... ale gdzie? skoro ich nie słychać No dokładnie za to powinno być +1 Clear Boy Link to comment
Użytkownik Limitowany. Posted June 13, 2019 Author Użytkownik Share Posted June 13, 2019 1 godzinę temu, Creative` napisał: irytująca akcja adminów co w podaniu pisali, ze mają micro. Hmm... ale gdzie? skoro ich nie słychać 34 minuty temu, NoMercy. napisał: No dokładnie za to powinno być +1 sprawdzić adminów pod względem micro to nie problem. Podajcie nicki Link to comment
Użytkownik Creative` Posted June 13, 2019 Użytkownik Share Posted June 13, 2019 @Limitowany ? łap listę których ja nie słyszałem nigdy : @Dariusz @Chuck Norris @Sevi aka ProBot 1337 @Predator95 ode mnie tyle , cała reszta raczej gaworzy Link to comment
Użytkownik hdn Posted June 13, 2019 Użytkownik Share Posted June 13, 2019 @Sevi aka ProBot 1337,rzadko używa,ale go posiada(słyszałem kilka razy)@Predator95 też coś tam marudzi przez ten mik. Link to comment
Użytkownik Limitowany. Posted June 13, 2019 Author Użytkownik Share Posted June 13, 2019 No sevi też coś tam mi kiedyś marudził ale Dariusza i Chucka nie słyszałem nigdy Link to comment
Użytkownik BanneD Posted June 13, 2019 Użytkownik Share Posted June 13, 2019 37 minut temu, Creative` napisał: @Limitowany ? łap listę których ja nie słyszałem nigdy : @Dariusz @Chuck Norris @Sevi aka ProBot 1337 @Predator95 ode mnie tyle , cała reszta raczej gaworzy Predator ma mikro wczoraj gadał jak szalony Clear Boy Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted June 13, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 13, 2019 Temat powinien wam dać dużo do myślenia. Macie pretensje do mnie, że nie dodaje wam na czas(do tego potrzeba od was pełnych danych). Na forum można znaleźć temat na którym jest wyraźnie podany wzór który należy wysłać bezpośrednio do mnie na PW. (dodanie admina może potrwać do 48h. ze względu na realizowane obowiązki w niektórych dniach czas może się wydłużyć. Dlatego proszę o cierpliwość) Nie ma sensu pisanie do mnie wiadomości z obciętym wzorem bez ID z sklepiku. Jest to bardzo potrzebne. Co z tego, że masz admina za darmo. Nasz system sklepu jest automatyczny i potrzebuje bezwzględnie wszystkich danych ze wzoru. -- Pozdrawiam, AdeK. Link to comment
Recommended Posts