Użytkownik∙ Zmiksowany Posted June 15, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 15, 2019 Wzór: 1. Nick: Zmiksowany 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: Opiekun BL (jeśli mogę to proszę o zostawienie J@ jedynie rezygnuję z BL) 3. Powód: Hm a więc zacznijmy zabawę i Ją skończmy, przymykałem oko na te wszystkie demka SPALONE i dawałem -b by ratować dupska co niektórym tutaj gdy stwierdziłem, że koniec z tym i poleciało parę osóbek z chujowo ustawionymi settami to spłakali się lanowe główki które Same biegają odpalone na silencie chujowo ustawionym ale to już mniejsza. Zmęczyło Mnie już to ciągłe pierdolenie jacy to nie są znawcy a Sami się jarają i pierdolą, że zlagowane HLTV (wyjaśnienia HLTV XD) przedstawiając dowody na POV'ie z chujowo ustawionym silencikiem i mówiąc, że tak działa HLTV. Szanujmy się i jak już macie zamiar się palić to palcie się kurwa z głową bo właśnie przez takich jak Wy wchodzących pro plajerków na chujowych settach sieć ma taką opinię a nie inną + dawanie UB za kolesiostwo na serwerach to też takie meh (każdy normalny chyba wie o jakim serwerze mowa). Tą rezygnacją chcę Wam pokazać jaka tutaj panuje atmosfera, randomki bez znajomości triggera wypowiadają się na pewne tematy, że czysto itp a najlepsze jest ta ich zmiana decyzji co do rozpisek (Ci co mają wiedzieć wiedzą ocb). Możecie Sobie myśleć co chcecie na temat tej rezygnacji lata Mi to, po prostu zmęczyło Mnie już to co tutaj się dzieje. Mając dowody 100%, że odpalony to i tak większość powie że CZYSTOOOOO !! nawet jeżeli dostajecie dowody 100% !! co niektórzy, że odjebany to też mówicie CZYSTOOO. Szczerze mówiąc na każdej sieci jest coś takiego ale to co tu się wyprawia to istna masakra, co drugi odjebany na chujowych settach popierdala po serwie chcesz spalić to wbiją obrońcy prawa i bronią na spalonym demku...(hahahahahaha) Nie mam zamiaru już dalej brać w tym udziału, na moje miejsce jest 1000 innych "doświadczonych" co nie wiedzą jak działa trigger ujowo ustawiony. Pamiętajcie jedno nie dajcie się w chuja zrobić jest 2k19 każdy lata odjebany z tych pro lanowców ale żaden Wam nie powie bo się boi i to normalne. Jeśli jesteś normalny napisz do Mnie na priv podeślę Ci za friko dobre setty a co najlepsze legittne a nie taki syf co Oni mają. <3. Tyle ode Mnie w tej rezygnacje. ESSA prawdziwi. !!! PS: Mam parę ciekawych demeczek na osóbki tutaj ale zostawię je dla Siebie i dla prawdziwych bo po co Ich tu palić Niech dalej mydlą wam oczka i liżą Sobie dupsko nawzajem. Skonfigurujcie te secikii pod legittki taka rada ode Mnie dla Was <3 pisss Yooooł. @ZbanowanyZaGre [*] odwołaj się teraz jak Mnie w BL nie ma Niech randomki z chujowo ustawionym silencikiem Cię ratują + nie wstawię dowodów na Ciebie tych 100%. Wystarczy, że jedna lanowa głowa je dostała i tak nic tam nie widzi więc pisz śmiało odwołanie. Przepraszam, że Cię spaliłem ale oboje wiemy jak było. Jesteś wariacie dobra morda Niech Cię ratują. Pozdro byczku <3 To by było na tyle ode Mnie. Prawdziwy CS 1.6 już dawno się skończył, zostały tylko te randomy co na Go nie mogą wskoczyć wyżej i grają na chujowych settach by udawać lanowców na serwerach ffa i mydlić Wam oczka jacy to nie są PRO bo grali na VP XD hahahaha. Troszkę inna rezygnacja możecie myśleć, że spłakana ale Ci co ogarniają temat powiedzą Ty On ma rację. A teraz popatrzę na ten cyrk Sobie z boku i się pośmieję jak robicie randomków na system Elkoooo <3 / #ZMIKSOWANY PŁACZEK !!!! 3 3 Link to comment
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Posted June 15, 2019 Użytkownik Share Posted June 15, 2019 Wcale Ci się nie dziwię , że zrezygnowałeś ,a to co napisałeś to kwintesencja cs 1.6 w 2019. Pzdr 1 1 Link to comment
Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Posted June 15, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 15, 2019 Jestem w szoku ! Ale kur...a szanuje mega za napisanie prawdy bylem zly ze chcesz zrezygnowac ale przynajmniej moze wyjasnisz takim czyms co niektorym ich niewiedze ale coz KOCHAM CIE JUZ ZA TA DECYZJE NIECH SIE RATUJA SAMI JA TEZ JUZ DO SPALONYCH / ODJEBANYCH NIE BEDE PRZYKLADAL TU REKI NIECH SIE PALA A PSEUDO BLOWIE NIECH ICH ROZPISUJA HAHA ESSA WARIAT <3 2 2 Link to comment
Użytkownik∙ TabuQ Posted June 15, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 15, 2019 Szanuje za npaisanie prawdy ,ale zostan opiekunem BL bo nikt inny sie na to miejsce nie nada jak ty 1 Link to comment
Użytkownik∙ ptwr Posted June 15, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 15, 2019 Dobra, jako iż,nie darzymy się szacunkiem, i ja się wypowiem, bo wypadałoby, byłem razem z Tobą w bl, krótko ale byłem, nie oszukujmy się, i nadal nie znajdzie ta sieć nikogo innego sensownego na to miejsce, nadawałeś się, i nikt inny aż tak się nie nada, ale rozumiem ból, i tą atmosfere serwerową.... Cóż mi zostało powiedzieć, szkoda 1 Link to comment
Zasłużony Smuszinio Posted June 15, 2019 Zasłużony Share Posted June 15, 2019 Weee Weeee Zmiksuś :< nie rób Nam tego;s Jesteś jedyną osobą, która na to miejsce zasługuje:| 1 Link to comment
Użytkownik Kiedyś byłem opór :( Posted June 15, 2019 Użytkownik Share Posted June 15, 2019 Szkoda mordeczko, bo w sumie masz bardzo dobre OKO na CZITY no ale cóż kiedyś zawsze coś się kończy. Bardzo szanuje za decyzje i no ten thats all.. Ps.. A chuj ebac będę 1 z jajami dawaj te sety legit na priv 1 5 Link to comment
Użytkownik∙ zjc(^; Posted June 15, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 15, 2019 Co prawda to prawda, ta jebana gówno gra się skończyła i pare asów tych 'oporowych' lata na odpale i co zrobisz na takiej sieci? No nic, na mixach to odrazu by chłopy wyleciały z tsów z normalnymi rozpiskami, ale nie o tym. Szczerze to się Tobię dziwie, że nie udupisz tych kilku odpałów, ale jak wolisz, niech sobie latają tutaj na sieci odpaleni tak będzie lepiej;P I jeszcze na koniec dodam, że mógłbyś próbować to ogarnąć, jakie kolwiek zebrania czy inne chuje muje i pogadanki na te tematy, ale jak wolisz być bez rangi to jak chcesz:P Generalnie no offence, podjąłeś decyzję jaką podjąłeś, więc pis jou widzimy się w niebie. 2 Link to comment
Użytkownik∙ xMietekx Posted June 15, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 15, 2019 Wielka szkoda tak doświadczonego człowieka Link to comment
Użytkownik hejdzi. Posted June 15, 2019 Użytkownik Share Posted June 15, 2019 Ważne,że zostajesz na sieci. Szkoda człowieka z doświadczeniem aby rezygnował ale twoja decyzja trzeba uszanować. Pozdrówki Link to comment
Użytkownik PorQue Posted June 15, 2019 Użytkownik Share Posted June 15, 2019 Szkoda, że tak doświadczony członek BL rezygnuje, ale z jednej steony naprawdę Cię rozumiem. Jak uweźmie się "ekipa" odpałów robiąc z siebie i innych głupich to kiedyś nerwy wreszcie puszczą. Jednak bym się nie poddawał na Twoim miejscu, dopiął swojego i robił wszystko by takie osoby nie weszły Ci na głowę. Jeżeli dalej to nic nie da to pozostaje uszanować Twoją decyzję, lecz naprawdę z żalem. Pozderki wariacie Link to comment
Użytkownik demolka Posted June 15, 2019 Użytkownik Share Posted June 15, 2019 Mordko, ja pisałem zle o ubt, ale nie piałem o tobie, prosiłeś mnie o ocenę tego demka, oceniłem szczerze jak wyglada to w moim odczuciu i wyraziłem zdanie na ten temat. Ja mam nadzieje ze dobre relacje między nami zostaną , a to ze mamy inne zdanie na ten temat to jest normalne, każdy inaczej gra, i każdy może inaczej interpretować każda sytuacje, dlatego np demka nie ocenia jedna osoba tylko kilka. Jeśli bym miał się zachować jak chu* to bym napisał ze demko spalone bez oglądania ze względu ze się znamy. Ale szanując ciebie, być co do ciebie wporzadku, lepiej wyrazić swoje zdanie które się różni z twoim ale być w stosunku do Ciebie uczciwym, bo prosiłeś o szczera ocenę, bez podziału na znajomosci, i taka dostałeś. Tak samo mam inne zdanie na temat złe ustawionego silenta... bo moje jest takie ze silenta jak ktoś ma, nagrywa sobie pova to nie Będzie widać, ale na hltv silenta widać bo jest trzęsienie celownikiem podczas strzały gdy celownik znajduje się na modelu. Jeszcze raz, jeśli złe mnie zrozumiałeś i myślałeś ze ja coś o tobie złe myśle czy pisze czy tez mam zdanie, to się mylisz, w moim odczuciu byłeś i będziesz moja mordeczka! I z góry przepraszam, bo złe słowa leciały w inne osoby, nie w Ciebie !! 1 Link to comment
Użytkownik V3lir Posted June 15, 2019 Użytkownik Share Posted June 15, 2019 Szanuje decyzje Zmiksuś Podsumowałeś całą sytuacje prawdziwie i szczerze w tym jednym poście. Nie wiem co będzie się działo w BL po twojej rezygnacji ale szczerze nawet mnie to nie obchodzi, niech robią ten młyn. Dla mnie zawsze byłeś najlepszą i zasłużoną osobą na te stanowisko ale wyszlo jak wyszło i całkowiecie rozumiem decyzje. Mam nadzieje ze z niczego innego nie zrezygnujesz i nadal będziemy sobie pykać na serwerze 1 Link to comment
Guest Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 jpdl rezygnujesz tylko dla tego ze ktoś się nie zgadza z twoim zdaniem cco do rozpisek ? to ile razy ja bym już musiał zrezygnować -.- weź najlepiej usuń tą rezygnacje i zostań jako BL .. Link to comment
Użytkownik∙ ;ddd Posted June 16, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 16, 2019 Chuj w rezygnacje sety podaj bo tu chlopy bez jaj oprócz @Kiedyś byłem opór ;( 1 1 Link to comment
Zasłużony Smuszinio Posted June 17, 2019 Zasłużony Share Posted June 17, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts