Użytkownik Vergil Posted June 1, 2018 Użytkownik Share Posted June 1, 2018 Nick: Dawidekkk Wiek: 15 Czas spędzony na forum: Jestem od wczoraj. Doświadczenie w ocenianiu: Myślę że dobre, kilka razy musiałem oceniać jak nie miałem rangi, będzie 6-7/10 Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Tak, ale to było przed moją przerwą. Dlaczego Ty?: Hmm, dlaczego ja? Widzę że rekrutacja otwarta, więc pomyślałem że warto spróbować, a pewnie para rąk się przyda... Więc czemu nie? Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: Mogę nawet do 5 godzin. Parę słów o sobie: Cześć mam na imię Dawid, mam 15 lat i pochodzę z Województwa Pomorskiego, dokładnie Malbork. Jestem po półrocznej przerwie od grania. Nie grałem z tego powodu że byłem w ośrodku (MOW), i tam nie miałem jak grać. Będziesz oglądać demka?: Raczej tak. Miejsce na 5 reklam Sieci: Później dodam. Link to comment
Użytkownik ’BENG BENG BENG Posted June 1, 2018 Użytkownik Share Posted June 1, 2018 Na nie Jesteś nowy Daj się poznać Link to comment
Użytkownik ESSA Posted June 1, 2018 Użytkownik Share Posted June 1, 2018 Jestem na NIE - nie ma reklam - wiek - znajomość AMX [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Link to comment
Użytkownik 6IX9INE Posted June 1, 2018 Użytkownik Share Posted June 1, 2018 Na nie -Jest dwóch ubt a dużo roboty nie ma -brak reklam -daj sie poznać Link to comment
Guest Kamilek Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Jestem na nie -Brak reklam -Jest nas dwoch a jak narazie tyle roboty nie ma Link to comment
AdeK Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Jak na razie mamy już 2 Anty-Cheat'ów chyba wystarczy. Link to comment
Recommended Posts