Użytkownik Automatyk Posted July 13, 2018 Użytkownik Share Posted July 13, 2018 (edited) Wiem , że jestem nowym graczem ale odrazu widać czego brakuje na serwerze oraz co się rzuca w oczy 1. Na wstępie drobne niedociągnięcie - w informacji HUD wyświetlającej się cyklicznie brak nazwy strony - widnieje napis " TwojaStrona.pl". 2. Dodanie do sklepu możliwości kupna za szlugi. Czyli dodanie również szlugów jako głównej waluty więziennej. 3. Dodać automatyczne otwarcie cel po np. 30 s w przypadku gdy CT ich nie otworzy lub nie wyda poleceń w odpowiednim czasie. 4. Dodanie limitu CT w stosunku do TT - nie może być tak , że jest 6 TT i 4 CT. PODSTAWA!! 5. Edycja HUD podczas zabawy - głównie chodzi o napis " Zabawa" - umieścić całe info od zabawy trochę niżej dla przejrzystości. 6. Edycja danych odnośnie sklepusms - dodanie danych właściciela( obecnie jest standardowo d0naciak) w sposobie zapłaty Przelew/PSC. Przy okazji dodanie opisu usługi svip.txt. 7. W celu urozmaicenia rozrywki do sklepu podstawowego ( nie wiem jak wygląda sklep dla SVIP) można dodać parę nowych opcji kupna , typu : Klucz do Cel, może jakieś szybsze chodzenie przez określony czas itp. 8. Wyłączyć standardowy ranking /top15 oraz /rank. Zamiast tego dodać ranking buntów i życzeń. 9. Wyłączyć pokazywanie w HUD "Atakujący" "Ofiary". Edited July 13, 2018 by Automatyk Link to comment
Użytkownik Automatyk Posted July 14, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 14, 2018 (edited) Z racji niemożliwości edytowania poprzedniego postu dodaję kolejny podpunkt : 10. Nie działa wylosowanie speed'a w ruletce. 11. Błędna kolejność zabaw w pluginie - wynikiem głosowania na say jest zabawa "x" a w rezultacie jest grana zupełnie inna zabawa. Edited July 14, 2018 by Automatyk Link to comment
Recommended Posts